webstock 2018

Surprizele Webstock din acest an

 Pentru cei care nu știu, și nu cred că sunt foarte mulți, Webstock este cel mai mare eveniment de social media din România care reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media. În anii anteriori nu am reușit să ajung la WEBSTOCK însă, anul acesta mi-am eliberat programul din timp și voi merge. Cu atât mai mult cu, cât se pregatește o ediție memorabilă, fiind ce-a de-a 10. În mod cert se va lăsa cu multe surprize!

Numai de bine am auzit despre Webstock, de la ediție la editie, anul acesta sunt curioasă să-i văd și să-i aud live pe speakeri, în special pe Christian China, a cărei activitate o urmăresc de ani buni. De asemenea, conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Cu siguranță am să revin cu un articol detaliat dupa întreaga experiență Webstock, până atunci vă anunt că încă se pot solicita acreditări la eveniment, pe site-ul oficial, dacă doriți să participați:

  • http://www.2018.webstock.ro/participare.php#top.

Sper să ne vedem cât mai mulți pe 5 octombrie, la JW Marriott Grand Hotel București.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *