Cu toamna pe umeri și S-KARP în picioare

  Ador toamna, e anotimpul meu preferat și asta nu pentru c-aș fi născută acum în septembrie, ci pentru că în sfârșit pot ieși afară fără să transpir după doi pași făcuți. Încă un motiv ar fi frunzele arămii și garderoba de toamnă: botine, platforme, geci de piele.

Dacă rămânem la acest capitol, vă spun ca si la S-KARP, toamna se așează ușor pe umeri. Lin, pe nevăzute și pe negândite. Dar cum omul înțelept își face iarna car și vara sanie, zic că ar fi bine să ne gândim și la zilele de octombrie și de noiembrie. La orele târzii de septembrie când vom evada pe cărări mai puțin știute și mai puțin umblate de munte. Atunci când vom avea nevoie să pășim ferm și sigur pe o stâncă din Bucegi sau din Caraiman. Sau pe vreo stradă off road din București…

La S-KARP, toamna e bogată și colorată. Ea trăiește în ritm Urban si alege linia Confort Line. Toamna 2018 este verde, roșie, maro, muștar, dar are și negru în galantar. Așa ca să placă tuturor. Modelele de toamnă de la S-KARP sunt realizate din piele naturală hidrofobizată și au o talpă ușoară, din spumă.

Și mai avem câteva detalii pe care vrem să le ştii: S-KARP este primul brand românesc de încălțăminte licențiat de Vibram – lider mondial în producția de tălpi. Modelele S-KARP sunt structurate în 3 categorii: URBAN, OUTDOOR și MOUNTAIN şi îmbină tehnologii performante, materiale de cea mai bună calitate (piele naturală sau sintetică, piele hidrofobizată, material tip Cordura, membrană impermeabilă și respirabilă Sympatex sau eVent, tălpi cu aderență foarte bună pentru modelele de outdoor, tălpi extra light pentru modelele de urban), alături de multă experiență, pasiune și grijă pentru detalii.

Colecția de toamnă S-KARP nu ar fi completă fără modelele speciale create de Mihaela Glăvan. 5 modele de pantofi, fiecare disponibil în câte trei culori. Alb, verde military, albastru regal, roz sau galben muștar. O microcolecție în care poți găsi atât modele unisex, cât și modele speciale de damă. Pantofii creați de Mihaela Glăvan pentru S-KARP  adoptă un stil non-conformist, fashion, destinat celor care vor să iasă din tipar sau să fie conectați cu moda și cu stilul. Celor care vor să fie cool, actuali, dar care nu vor să renunțe nici la comoditate. Mai jos aveți și preferații mei din colecția Mihaelei Glăvan. Cant wait to have them!!!

mihaela glavan skarp shoes

mihaela glavan skarp shoesÎn toamna aceasta, mai mult decât oricând, S-KARP te îndeamnă să mergi să vezi lumea, să te bucuri de ea.  Depășește-ți limitele, iubește viața și libertatea.

Produsele din noua colecție de toamnă S-KARP sunt disponibile atât online, pe www.S-KARP.com, cât și în magazinele S-KARP din București (Mega Mall și Plaza Mall) și din Brașov (Barițiu, vis-à-vis de Piața Sfatului).


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *