Pasim pe carti in Centrul Vechi

Azi pasim pe carti in Centrul Vechi, pe Lipscani! Evenimentul este organizat de Ziarul “Ring” si Editura Litera cu ocazia Zilei Mondiale a Cartii.

Daca veti iesi la plimbare pe Lipscani veti vedea o alee plina cu peste 3.000 de carti luminate cu ajutorul unor lanterne speciale, evident, dupa apusul soarelui! Acest eveniment este unul unic in Romania si pe langa acesta, organizatorii au pregatit si o surpriza. Cele 3.000 de carti vor fi oferite gratuit celor care vor „indrazni” sa paseasca pe acolo!

Noaptea Cartilor Deschise in Centrul Vechi

Minunat, nu?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Un eveniment, poate, cu priză la public. Sper că oamenii au bunul-simţ să nu terfelească în picioare cărţile, la propriu. Bravo, organizatorilor pentru iniţiativă, promovare!

  • addicted spune:

   Eu sper sa nu se paseasca,asa cum am citit, la propriu pentru ca bunul-simt lipseste multora. Sper ca organizatorii sa inmaneze ei cartile trecatorilor si sa nu vad oamenii claie gramada peste carti, alegandu-si diferite titluri.

 2. Cris-Mary spune:

  Ce frumos, pacat ca nu am timp.. azi merg sa vad lansarea Iron Man 3 big grin L-am asteptat cu nerabdare..

 3. miha.ela spune:

  e interesanta treaba dar totusi pe jos happy

  • addicted spune:

   Am fost aseara pe la 20:20 in centurl vechi si era mai grav ca la pelerinaj. Evenimentul a fost dezamagitor. Oamenii erau ingramaditi, nu exista nici o „alee” cu carti si nici cartile nu mai erau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *