Cine se aseamana se aduna!?

Stim cu totii replica si foarte multi dintre noi o si folosesc in momentul in care realizam ca cei din anturaj fac aceleasi lucruri ca noi, au aceleasi pasiuni, simt la fel ca noi si au si acelasi mod de gandire. Dar ce se intampla cand “apare” reversul? Cand multi din anturaj se schimba si devin negativisti, prapastiosi si chiar distructivi? Tind sa te traga si pe tine in jos pentru a le ” semana “. Daca asta se intampla cred ca la prima ocazie e bine sa te retragi si sa parasesti “cuibul”. Decat cu astfel de persoane mai bine singur! Nu e sanatos sa stai in preajma persoanelor vesnic pesimiste, prapastioase, distructive si dezinteresate. Astfel de persoane ajung sa te schimbe si sa te…. descurajeze.

Alegeti sa petreceti cea mai mare parte a timpului ( pretuios, caci nu ti-l mai da nimeni inapoi! ) in compania persoanelor cu o atitudine mentala pozitiva si incearca si tu sa afisezi aceeasi atitudine mentala!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Lilly says:

  si eu consider ca atitudinea pozitiva si oamenii pozitivi te ajuta sa evoluezi, negativistii te trag inapoi sau te tin pe loc happy

  • addicted says:

   Asa e dar uite ca sunt multi cei care stau prin preajma lor si din persoane pline de viata si optimiste devin…. negativisti, prapastiosi.

 2. ioly says:

  Ai dreptate Alina, dar multi pica in altfel de anturaje si se lasa in mod voit schimbati

  • addicted says:

   Atunci nu putem spune decat ca duc lipsa de…. inteligenta. Stiu ca multi se lasa schimbati pentru a fi acceptati dar daca sunt destepti isi iau talpasita inainte de-a le fi bagate in cap alte rahaturi gen droguri, prostitutie etc.

 3. vienela says:

  Eu in general sunt atrasa de oamenii veseli, optimisti, care nu se vaita din orice. Nu stiu daca sunt la fel ca ei, dar ma straduiesc. tongue

  • addicted says:

   Esti ca ei, se cunoaste, se simte! happy Majoritatea fecioarelor cu care eu am intrat in contact dupa ce trec de pragul timiditatii si sunt in largul lor incep sa se arate asa cum sunt, energici, saritori, veseli s.a

 4. Mihaela says:

  Da, ai tendinta sa te asemeni cu cei din grupul tau. De aceea imi place sa ma alatur persoanelor pozitive, muncitoare, care isi doresc sa faca ceva in viata asta. Imi place sa am in jur persoane care sa ma inspire, sa ma motiveze. S-a intamplat ca in grup sa fie si persoane negativiste, invidioase, si nu le-am indepartat de mine cand trebuia, am facut-o cand m-au ranit. Daca actionam din timp poate ieseam mai putin “sifonata” dintr-o astfel de relatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.