Le rezolva timpul pe toate?

Ai o problema, te framanti crunt, pui intrebari, cauti raspunsuri si de multe ori il primesti sub forma ” Stai linistit/a, timpul le rezolva pe toate. „. Oare?  Din punctul meu de vedere, timpul „ne rezolva” doar pe noi, nu rezolva problemele! Poate doar ne ajuta sa vedem lucrurile/problemele altfel.

Voi ce spuneti? Poate, va veti dovedi mai intelepti decat mine!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Max Peter spune:

  Pe mine, timpul m-a ajutat de mai multe ori. După o anumită perioadă am început să văd aceeaşi situaţie şi cu alţi ochi, am descoperit alte posibilităţi la care nu mă gândisem iniţial.

 2. zdwub spune:

  Timpul doar lasa in urma problemele nu le rezolva, le cicatrizeaza, dar nu le vindeca..din pacatesad

 3. Mihaela spune:

  Daca e ceva ce pot rezolva si nu ma doare sufletul cand il rezolv, atunci nu-mi place sa astept. Dar cand e ceva mai dificil de facut…de exemplu de uitat ceva rau care ti s-a intamplat…nu e chiar asa usor. Si timpul le mai rezolva, desi nu definitiv. Nu mi s-a intamplat sa uit ceva cu totul, tot ma mai doare sufletul cand imi amintesc de ce a fost.

 4. Diana spune:

  Timpul rezolva doar problemele… ce se pot rezolva doar cu timpul.
  Fiecare problema are solutia ei. Solutia unora e sa treaca timpul, sa se acumuleze noi lucruri, sa se piarda intensitatea altora, sa ni se schimbe perceptiile o data cu maturizarea continua, etc. Timpul ne mai rezolva si pe noi daca noi suntem problema sau sursa ei.

  Sunt cazuri in care si ranile trupului isi pierd orice urma de cicatrice…
  Nu trebuie sa uitam nici cand ca fiecare dintre noi e diferit si fiecare problema e diferita.

  Din ce in ce mai mult, cu anii, incep sa fiu de acord cu `teoriile` psihologice care spun ca un plans peste un anumit numar de minute sau o suferinta profunda mai lunga de cateva luni sau cativa ani nu au decat o cauza interna, ca uneori noi suntem cei care nu vrem sa incetam sa suferim.

  • addicted spune:

   ” ca uneori noi suntem cei care nu vrem sa incetam sa suferim.” – exact. De cele mai multe ori chiar noi suntem cei care stam acolo si suferim, ne-o facem cu mana noastra!

 5. Cătălina spune:

  Eu cred că timpul ajută să nu mai fie atât de grave problemele sau dureroase dar nu cred că le rezolvă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *