Stiri prafuite..

Inclinam in a avea incredere in cei pe care nu-i cunoastem pentru ca ei nu ne-au deceptionat niciodata.” – Samuel Johnson

Ce e increderea? Darul cel mai de pret care iti poate fi daruit – consider eu. Nici banii si nici timpul nu se pot ridica la acelasi rang cu increderea! Timpul, banii sau placerea sunt “marfuri” pe care le mai gasesti,  increderea… mai greu.

Cand acel pe care tu il numesti prieten, iti intoarce spatele, cand omul pe care te bazai te loveste unde te doare cel mai tare, cand isi ia catrafusele si pleaca fara nici o explicatie, e clar un semn ca trebuie sa iti revizuiesti felul in care iti acorzi INCREDEREA!

E dureros sa constati faptul ca acele clipe frumoase petrecute cu respectiva persoana nu au fost decat niste stiri prafuite din ziarele de anul trecut…


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. elly weiss says:

  Asta e pentru mine? big grin
  Am un dar de-a avea incredere in oameni… si de-a regreta dupa…de nu-ti imaginezi.
  Nu prea ma pot schimba insa.

 2. nICO says:

  Cat imi place citatul…

 3. Diana says:

  Am tot zis ca increderea e ceva ce se castiga, nu o primesti de la sine. Eu am incredere in oamenii care imi arata ca pot avea. Dar mi se pare ceva atat de delicat, cel putin pentru mine. E nevoie de foarte putin ca sa fie zdruncinata. Din pacate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.