Animal cu par lung si idei scurte

 Arthur Schopenhauer in „Viata, amorul, moartea” spune ca femeie ca este un animal cu par lung si idei scurte. Ei bine, nu sunt eu o feminista inraita, stiti cu totii glumitele facute la adresa femeilor si stiti cat sunt de constienta ca femeile sunt de N ori de „grave” decat barbatii. Chestia asta insa mi se pare o exagerare si o jignire, NU toate femeile au parul lung! big grin

Ok, trec peste gluma si spun ca daca nu ar fi acesta fiinta blajina (mi-s nitel ironica, nu ma pot abtine ) numita FEMEIE cu ale ei „idei scurte” ,multi din barbati nu ar exista. Femeile au farmec nu neaparat pentru ideile pe care le exprima ci pentru modul in care o fac. Din pacate da, ideile pentru femei sunt ca prietenele lor: au multe si putin timp la dispozitie sa le viziteze pe toate.

Bun, clar e un lucru: femeia e cea care da viata si de cele mai multe ori e si cea care sta in spatele unui barbat de succes. E cea a carei rabdare este fara limite, e cea care serveste pe banda rulanta suturi in fund barbatului care se teme sa riste! Cea care sta si indura nervii acestuia, ii mangaie orgoliul si-l calmeazeaza cand intampina esecul.

Normal ca pentru UNII femeia nu este decat un animal cu par lung si idei scurte cand ei prefera sunetele puternice si prelungi, prefera femeia cu instincte animalice precum o leoaica. Cum sa mai dea importanta ideilor cat pot avea o leioaca ahtiata dupa….. sunete puternice manifestate in dormitor!?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Ms Pink spune:

  Frumos spus, scurt si la obiect. Una peste alta, fara nici un fel de suparare, barbatii au inceput sa devina artificiali, iar preferintele lor s-au schimbat in consecinta. Femeia a devenit un obiect, un accesoriu, iar adevarata ei valoare este trecuta cu vederea. Nu trebuie uitat insa, ca si femeia din ziua de astazi se complace in aceasta ipostaza, uitand ca frumusetea si tineretea sunt trecatoare, iar la batranetea se traieste din ceea ce ai realizat in timpul vietii.

  • addicted spune:

   Nu sunt nici femeile scutite de vina. Unii barbati ajung cu astfel de femei si preferinta in urma unor relatii catastrofale. Asta e cu viceversa oricum,valabil si pt femeile care isi schimba comportamentul,mentalitatea,preferintele s.a

 2. Anonim spune:

  Femeia care se simte ofensată de afirmaţia schopenhauriană deja consacrată, nu are simţul umorului şi nici nu a privit suficient în jur.
  Pe mine mă deranjează comparaţia ei cu un animal, care pare a fi mai degrabă o proiecţie a unor nevoi de tip sexual,care inundă necontenit minţile bolnave ale tot mai multor bărbaţi.
  Pe voi care parte a mesajului filosofic vă deranjează?
  ….că asta cu ideile scurte la mine,cel putin nu ţiine………..

  • addicted spune:

   Nu a roade nimic din scurta afirmatie pentru ca …nu ma simt,simplu! E o concluzie trasa in urma unir esecuri si o concluzie exagerata! UNELE femei sunt batute in cap in aproape orice dar asta nu ii permite sa generalizezr!

 3. Anonim spune:

  …cel puţin, nu ţine…..cel mult mă incită………

 4. Anonim spune:

  …perversu` ăsta de Schopenhauer,care ne face pe noi,femeile,”sexul inestetic”, „sexul sequior”(adică, sexul inferior), şi găseşte femeia ca fiind o şarlatancă ce deţine farmece speciale pt ademenirea bieţilor de bărbaţi,promovează poligamia, ca metodă de a trăi viaţa sănătos,etc., distruge toate valorile elementare de bună creştere şi educare a rasei umane…….cred că se scremea pe budă când scria asemenea inepţii……..sorry, nu m-am putut abţine

 5. ioly spune:

  Asta mi a placut mereu la tine ,simtul umorului si faptul ca nu esti o feminista convinsa. Cred ca totul e spus intr-un moment de misoginism..

 6. Anonim spune:

  ….sau de „homosexualism” nedeclarat si cu frustrare neuronala maxima………….

 7. Cris-Mary spune:

  laughing Ce le mai place barbatilor sa-si acorde o importanta superioara da uite de unde au iesit..

  • addicted spune:

   Pai nu? Nu inteleg gradul asta mare de superioritate a unora. Doar pt ca sunt barbati trebuie sa ii respectam mai mult,sa oferim mai mult etc? Eiiii haaaaa no way. laughing

 8. vienela spune:

  Sa stii ca am avut de multe ori ocazia de a vedea baieti tineri care tanjesc dupa fete cuminti, cu ganduri curate. Dar astfel de fete sunt pe cale de disparitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *