Ce este iubirea neconditionata?

Inainte de a imi da voi un raspuns la ceea ce credeti ca inseamna iubirea neconditionata spun ca pentru a iubi neconditionat, trebuie sa cautam in interiorul nostru “cheia” spre acest mecanism complex fara de care lumea nu ar putea exista. Este iubire fara asteptari, fara judecati! Este o cale aparent dificila pentru fericire, si totusi cei care o aleg ajung sa cunoasca fericirea!

Sentimentul iubirii functioneaza pe acelasi principiu ca legea atractiei; cu cat vom crede in el, cu atat va fi mai puternic. E principiul “atragem ceea ce daruim“.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. […] citit mai devreme un articol care m-a inspirat, articolul scris astăzi de Alina legat de iubirea necondiționată. În loc de comentariu, am ales să-mi spun părerea […]

  2. Mihaela says:

    Cel mai bun exemplu de iubire neconditionata este iubirea animalului de casa pentru stapanul sau. Stii ca el nu asteapta nimic de la tine, te-ar iubi si daca te-ai ingrasa, daca ai fi urat/bolnav sau orice altceva. Te-ar iubi si daca te-ai purta urat cu el. La oameni mai rar vezi asa ceva…de obicei intalnesti la iubirea unei mamell pentru copilul ei si oricum, in familii in general.

  3. […] citit mai devreme un articol care m-a inspirat, articolul scris astăzi de Alina legat de iubirea necondiționată. În loc de comentariu, am ales să-mi spun părerea […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.