Prosti in toate felurile

 Am tras linie zilele trecute si am ajuns la o concluzie, trasa in urma „experientelor” cu anumite persoane din jurul meu; prostia se instaleaza acolo unde gaseste teren fertil. E de ajuns sa ma uit la o singura persoana si sa observ cu tristete ca tinutul prostiei este fara margini. Pentru unii este o forta elementara mai puternica decat orice cutremur!!

” Prostia este eternă şi invincibilă; e o hidră cu nenumărate capete care cresc la loc de câte ori le tai, de aceea trebuiesc tăiate mereu cu acizii inteligenţei, pentru a o ţine în şah; e tot ce se poate face contra ei. „

Mare dreptate are Alexandru Paleologul! Se mai spune si ca prostia doare; nu , nu doare. Daca ar durea ar fi farmaciile in faliment sau cel putin ar avea rafturile cu analgezice goale si poate, daca s-ar acutiza, am avea o lume mai buna si serviciile mortuare ar prospera.

Eu nu vreau sa fiu ferita de dusmani, vreau sa fiu ferita de oamenii prosti caci imi fac creierul terci!

P.S: Este adevarat ca pe prosti trebuie sa ii bagi in seama ca sa te asculte?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Stefan spune:

  mortuare*

  delete comment

 2. zdwub spune:

  Nu e bine sa te pui cu prostii ca te trag la nivelul lor si te bat cu experientano talkinglaughing

 3. Ms Pink spune:

  Pe langa faptul ca e plina lumea de ei, partea cea mai proasta e ca sunt de-a dreptul periculosi atunci cand se considera destepti si peste ceilalti. Fugi de ei cat poti de tare cand ii intalnesti, ca n-ai de unde sa stii ce au in stoc pentru tine.

 4. Aniela Deby spune:

  Niciodata nu ii vei explica unui prost..sa-l faci sa inteleaga ca e prostlaughing

 5. vienela spune:

  Pe prosti nu trebuie sa ii bagi in seama. Ce nevoie ai sa te asculte? Oricum nu vor intelege nimic din ceea ce le vei spune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *