Prosti in toate felurile

 Am tras linie zilele trecute si am ajuns la o concluzie, trasa in urma “experientelor” cu anumite persoane din jurul meu; prostia se instaleaza acolo unde gaseste teren fertil. E de ajuns sa ma uit la o singura persoana si sa observ cu tristete ca tinutul prostiei este fara margini. Pentru unii este o forta elementara mai puternica decat orice cutremur!!

” Prostia este eternă şi invincibilă; e o hidră cu nenumărate capete care cresc la loc de câte ori le tai, de aceea trebuiesc tăiate mereu cu acizii inteligenţei, pentru a o ţine în şah; e tot ce se poate face contra ei. “

Mare dreptate are Alexandru Paleologul! Se mai spune si ca prostia doare; nu , nu doare. Daca ar durea ar fi farmaciile in faliment sau cel putin ar avea rafturile cu analgezice goale si poate, daca s-ar acutiza, am avea o lume mai buna si serviciile mortuare ar prospera.

Eu nu vreau sa fiu ferita de dusmani, vreau sa fiu ferita de oamenii prosti caci imi fac creierul terci!

P.S: Este adevarat ca pe prosti trebuie sa ii bagi in seama ca sa te asculte?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Stefan says:

  mortuare*

  delete comment

 2. zdwub says:

  Nu e bine sa te pui cu prostii ca te trag la nivelul lor si te bat cu experientano talkinglaughing

 3. Ms Pink says:

  Pe langa faptul ca e plina lumea de ei, partea cea mai proasta e ca sunt de-a dreptul periculosi atunci cand se considera destepti si peste ceilalti. Fugi de ei cat poti de tare cand ii intalnesti, ca n-ai de unde sa stii ce au in stoc pentru tine.

 4. Aniela Deby says:

  Niciodata nu ii vei explica unui prost..sa-l faci sa inteleaga ca e prostlaughing

 5. vienela says:

  Pe prosti nu trebuie sa ii bagi in seama. Ce nevoie ai sa te asculte? Oricum nu vor intelege nimic din ceea ce le vei spune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.