Ramai ceea ce esti.

  Unii cred ca daca fac anumite schimbari de look, daca isi schimba infatisarea din toate punctele se vedere se schimba per complet. Gresit, e doar o senzatie amagitoare caci oricat de mult, oricat de des iti vei schimba infatisarea, ramai ceea ce esti. Poate ambajalul e altul dar interiorul ramane acelasi! E greu sa faci schimbari interioare la fel de usor precum le faci pe cele exterioare. Nu exista un „soul stylist” care sa-ti ingrijeasca interiorul, care sa ti-l cizeleze si lunar sa-i adauge un plus de stralucire. Schimbarile intai pornesc din interior si se observa apoi la exterior, nu invers! Daca totul ar fi atat de usor cred ca toti ne-am schimba infatisarea ori de cate ori ne-am dori sa ne schimbam….

Si… sa tinem minte un lucru extrem de important NU forma defineste omul, ci spiritul sau !


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Cris-Mary spune:

  De acord, insa uneori o schimbare a exteriorului ne face sa ne simtim atat de bine, uite eu azi am scris despre increderea pe care o capat cand am rujul rosu pe buze sau cand am o coafura noua. Ma simt mai plina de incredere si parca pot face tot ce imi doresc. Nu trebuie sa exageram insa si trebuie sa fie un echilibru intre frumusetea interioara si cea exterioara si sa incercam sa avem grija de ambele aspecte. Trebuie sa faci ceva frumos legate de exteriorul tau pentru tine..schimbarile sa fie ptr tine si ptr sufletul tau si nu pentru altii.

  • addicted spune:

   Da dragulici, inteleg ce zici ,si eu ma simt mai bine si mai increzatoare cand port tocuri sau o haina mai… feminina dar este vorba de o senzatie de moment, nu e ceva ce se mentine…
   Schimbarile exterioare sunt de moment, cele interioare sunt cele care „dateaza”. Cele exterioare sunt mai usor de intretinut, cele interioare nu..

   • ioly spune:

    Eu sunt de acord cu amandoua blushing dar, pentru ca mereu e un dar, e mai usor sa te schimbi la exterior decat la interior si schimbarea exterioara da, iti ofera o incredere dar nu e de durata. Mai importanta si mai grea e schimbarea ce vine din interior, ei ar trebui sa ii dam mai multa importanta

 2. Cristian spune:

  Bravo! Ai dreptate

 3. Lilly spune:

  suntem perceputi dupa ceea ce se vede nu dupa ceea ce se simte happy si interiorul se stilizeaza, n-ai patit sa simti ca te-ai schimbat si parca nu mai esti cum erai?

  • addicted spune:

   Ba da dar asta am facut-o EU prin prisma lucrurilor ce mi s-au intamplat. Nu a intrat nimeni acolo si m-a schimbat, la asta ma refer. Toate schimbarile, de orice natura, depind 80% de noi, 20% reprezinta ” ajutor ” din exterior.
   Da, primul ce este observat este exteriorul de care e bine sa ne ingrijim dar sa nu-i dam mai multa importanta acestuia si sa uitam de interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *