Teama de boala

Valeriu Butulescu spune: ” Nu vă temeţi de boli. Bolile înseamnă încă viaţă. „

Durerea, foamea, setea  sunt considerate de multi boli dar nu sunt, sunt mecanisme de atentionare cu privire la anumite situatii care pot ameninta sanatatea organismului. Setea previne dezhidratarea, frica te opreste de la a te aventura in mijlocul unei gasti de caini maidanezi ce zburda liberi „printre blocurile gri” ale Romaniei ş.a.

Cu toate ca bolile te tin in viata, s-ar putea ca acestea sa nu ne permita sa traim; si, cum omul este un animal inzestrat cu, constiinta de sine, simplul fapt ca acesta ia cunostinta de starea precara in care se afla poate cantari foarte mult la agravarea stsrii globale a organismului acestuia!

Va temeti de boala?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Calin spune:

  Nu cred ca nu e om caruia sa nu ii fie teama dar imi place interpretare ta

 2. Anonim spune:

  Frica e pentru cei fara speranta si credinta.Cand iti pui prea multe intrebari in loc sa faci ceva pt suflet si trup deja ai devenit o leguma, numa` buna de aruncat in butoiul cu melancolie. Teama nejustificata de …orice este semn ca trebuie sa mergi sa discuti cu un psiholog sau sa te cauti pe la doctori sa vezi daca le ai pe toate la locul lor.

 3. Anonim spune:

  Am avut un lapsus cu ipohondria,merci ca m-ai ajutat!…si fac asta toata ziua, da` mai UIT si asta da boala nemernica!!!!!!!!

 4. vienela spune:

  Normal ca ma tem de boala, toata lumea se teme. Cine nu vrea sa traiasca sanatos, sa se distreze si sa faca ce vrea?

 5. key1 spune:

  That’s a nice post.

 6. Cris-Mary spune:

  Nu ma mai tem de ea, am acceptat-o pentru multi ani ca si companie.. cred ca daca nu o acceptam stateam inchisa in casa si imi plangeam de mila. Acceptarea insa nu inseamna ca nu doresc sa ma vindec, imi doresc sa termin acest companion ”nesanatos”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *