Apreciaza ACUM ce ai

Nu este prima data cand pierd ceva de care as fi putut profita mai mult….

Mi-as fi dorit sa nu aman vizitele, mi-as fi dorit sa mai fi zabovit cu el un ceas sau doua… Regret incapatanarea, nerabdarea si lenea ce-am avut-o, regret ca nu am mai stat sa-l mai aud strigandu-ma vesel ” nepoata “, regret ca n-am mai stat cand o puteam face, regret ca am crezut ca-l vom avea MEREU in preajma… Regret ca nu am spus cat inseamna pentru noi, regret ca nu i-am multumit indeajuns de mult, de des, pentru toata grija ce ne-a purtat-o, regret ca nu i-am zis cat inseamna el si imbratisarea lui, regret ca poate nu i-am pus atatea zambete pe fata cate mi-a pus el. Regret ca-mi plang regretele!

Am fost proasta si imi pare rau. Stiu ca de acolo de unde e ma priveste suparat si-mi spune ca gresesc vorbind asa, stiu ca-mi citeste sufletul si-mi sterge lacrimile dar…. nu pot sa fiu altfel!!! Cand doare, doare si atat.

Da dragilor, morala zilei, a anului, a vietii este: apreciaza si profita de ceea ce ai inainte sa(-l) pierzi.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. NightOn says:

  Îmi pare rău pentru pierderea ta. Evident, acum doare. Dar, capul sus domniță, viața continuă și e de datoria ta să o faci cât mai frumoasă, măcar în memoria celor pe care i-ai avut alături și care acum, au trebuit să plece. Îmbrățișări!

 2. Lilly says:

  imi pare rau ca suferi sad
  mereu apreciem atunci cand pierdem, asa suntem noi

 3. Adda says:

  E trist, si nu numai.
  Te simti vinovat si ti se pare ca daca ai da timpul inapoi ai schimba ceva. Toti trecem prin asta la un moment dat dar,important e ce retii- sa nu mai repeti. desi e foarte greu, mereu mortile, pierderile sunt imprevizibile.

  Un lucru urat? Cand apreciezi prea mult ce ai? Intr-o extrema…iar apoi te doare.

  • addicted says:

   Adevarat.
   E trist totusi ca invatam ceva doar atunci pe moment, o perioada suntem mai buni, mai recunoscatori, ne sunam parintii, prietenii, bunicii s.a mai des, le spunem mai multe iar apoi…. revenim la normal! Suntem oameni pe scurt.

 4. Laura says:

  big hug Imi pare rau pentru pierderea ta. E incredibil ca stiu ca ai dreptate in ce ai scris, sunt constienta ca voi avea aceleasi regrete cu bunica mea… si totusi, la finalul saptamanii nu gasesc timpul pe care mi-as fi dorit sa il gasesc. Cred ca am regreta no matter what… Hugs!

  • addicted says:

   Se ascundem de cele mai multe ori dupa acest ” nu am timp ” iar cand ii pierdem ne punem in genunchi si ne rugam sa ni se mai dea timp…
   Incearca mai mult sa o vezi ca apoi sa nu te macine regretul pentru ca crunt!

 5. vienela says:

  Imi pare rau sa aflu de pierderea ta. Am si eu asemenea regrete, desi anii au trecut, tot mai multi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.