Ce inseamna sa ai succes?

Ce inseamna sa ai succes?

 Sa iti poti permite sa-i vezi pe toti cei din jurul tau de sus? Sa numeri ceea ce ai de fata cu cei care nu au? Sa stai in fata unui birou si sa faci nimic pentru ca altii fac pentru tine? Sa ai o  masina scumpa? Sa faci ce vrei, cand vrei, cat vrei, cu cine vrei? Pentru multi da, toate astea inseamna a avea succes pentru ca atunci cand vorbesti de acesta de obicei lumea se refera la o pozitie importanta in ochii lumii, la toate placerile materiale si confortul pe care acestia ii implica. Dar NU….

‘’Succesul nu e rezulatul unei arderi spontane.Trebuie sa iti pornesti singur focul.’’

 Succesul este de fapt o stare reflectata in interior si exterior. Succesul inseamna sa fii multumit de tine dar si sa fii capabil sa apreciezi respectul si munca oamenilor, frumusetea, ce e mai bun in altii s.a . Succesul este raspunsul la tot ceea ce ai fost , tot ceea ce esti, si tot ceea ce vei fi! Succesul inseamna ”  să laşi în urma ta o lume mai bună, fie printr-un copil sănătos, o grădină îngrijită sau o condiţie socială emancipată; să ştii pur şi simplu că cineva a respirat mai uşor doar pentru că tu ai trăit .”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. ioly says:

    Tocmai am dat de un domn de succes sau de bani gata mai bine sa spun si avea niste aere pe el de iti venea sa fugi in lumea ta

Leave a Reply

Your email address will not be published.