iPhone 5 – O noua dezamagire!?

 Stiam inca de acum cateva luni cum va arata iPhone 5, ma rog, la acea vreme nu se stia daca intr-adevar se va numi astfel dar aparuse diferite zvonuri confirmate, din pacate, aseara. As fi vrut sa am parte de o surpriza iar terminalul sa arate complet diferit fata de ceea ce vazusem in urma zvonurilor…. Steve Jobs cred ca de nervi ar reveni, de ar putea, sa ii sugrume pe toti pentru ca nu-mi pot imagina cum s-au putut scurge atat de multe informatii despre cum va arata si cum se va numi noul iPhone in conditiile in care atunci cand traia el asta nu se intampla! Existau zvonuri si atunci insa erau toate “demontate” in momentul prezentarilor.

In fine, ideea principala e ca pentru multi a fost o dezamagire. Design-ul lasa de dorit si multe chestii nu au fost schimbate; au inclus un chip A6 ce vine cu un procesor care este de 2 ori mai rapid, autonomia este mai buna decat cea a terminalului iPhone 4S, asta insemnand  8 ore de utilizare a retelelor 3G/4G LTE, 10 ore pentru utilizarea retelelor Wi-Fi, 40 de ore pentru ascultat muzica s.a  S-a pastrat camera cu rezolutia de 8 megapixeli insa au inclus un senzor de imagine nou care iti permite sa faci poze de o calitate mai buna  in conditii de luminozitate scazut. Asta personal ma incanta!

Totusi n-am sa insirui aici toate functiile si noutatile; gasiti aici toate detaliile despre noul terminal iPhone , poze si specificatii, dar si detalii despre noul iPod touch care mie-mi place nespus de mult.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Mihai says:

  Mie imi place si am sa il iau
  Se va simti lipsa lui Steve Jobs in urmatorii ani dar sper ca nu prea tare

 2. aHUIBAN says:

  Mie imi placehappy Oricum, te poate dezamagi un produs pe care nici nu l-ai achizitionat?!

  La momentul de fata tehnologia oricum nu mai evolueaza radical precum in ultimii ani iar design-ul iPhone-ului e foarte bine ca nu s-a modificat foarte tare. Galaxy SIII-ul e urat, de ce sa vrei “glamour” la telefon cu un design “silky smooth” laughing

  PS: da-i asta “-” lui “intradevar” din partea mea happy

  • addicted says:

   Am sa ii dau, scuze.
   Da, te poate dezamagi la o prima vedere, dupa ce il purici iti poti schimba parerea! Momentan eu sunt dezamagita dar probabil dupa ce-l voi avea in mana ma voi schimba la 180 grade sau nu.
   Uite, unii spun ca e foarte bine ca nu i-au schimbat design-ul prea tare ( trecerea cea mai draguta o consider a fi de la 3G/s la 4 ) altii spun ca vor ceva nou, ceva aparte.
   Am avut o sapt.si un Galaxy S3 si parca tineam in mana o tableta nu un telefon, nici HTC one X nu e mai departe s.a deci tot la Apple raman.

 3. Anonymous says:

  http://botica.ro

  […]iPhone 5 – O noua dezamagire!? | touchofadream.ro[…]…

Leave a Reply

Your email address will not be published.