De ce daca…

 De ce unii barbati parca sunt batuti in cap? Ma uit in jur si ma frapeaza tot ceea ce vad la comportamentul anumitor barbati vis a vis de fete, de relatii s.a

De ce?

Daca esti o femeie puternica barbatii nu iti pot face fata, daca esti “slaba” nu te vor, daca iti tii si mentii puternic punctul de vedere esti feminista sau plina de tine, daca esti moale…. te calca in picioare.

De ce?

Daca esti imbracata decent te considera ” snoaba” ? Daca esti imbracata sexy esti curva!? Daca esti tacuta ,esti stupida; daca il suni spune ca esti dependenta, daca te suna el iti spune ca ar trebui sa fii recunoscatoare!? Daca nu il iubesti va incerca cu toate puterile sa te faca sa il iubesti, daca il iubesti…. te lasa. Daca nu te culci cu el spune ca nu il iubesti, daca te culci cu el spune ca esti… usuratica. Daca ii spui problemele tale spune ca esti iritanta, daca nu… spune ca nu ai incredere in el. Daca il certi cand greseste spune ca ii tii morala, daca nu… spune ca nu-ti pasa. Daca incalci o promisiune nu mai are incredere in tine, daca incalca el iti spune ” a trebuit sa o fac ” si CERE sa fie iertat. Daca il inseli se asteapta sa treci peste, daca te inseala…. se asteapta sa ii dai o sansa, fortat obligat.

De ce si de unde acest comportament e anumitor barbati? Da, e valabil si pentru femei insa eu personal la barbati l-a intalnit.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Simplu – men are pigs. Toti. Fara exceptii. Cine sustine contrariul, can kiss my ass. My pig ass.

 2. Cris-Mary says:

  Greu de explicat de ce acest comportament si da il au si unele femei. ..

 3. Paul says:

  De ce? Pentru ca niciodata nu sunt multumiti, intotdeauna vor altceva, iar atunci cand il primesc… gata! S-au plictisit, next! Cum s-a mai zis ”we are pigs”… poate ca asa, unii se simt superiori, dominanti!

 4. Moni says:

  Parca era aceea vorba, cine ma vrea cu adevarat ma place asa cum sunt, nu poti multumit pe toata lumea.
  Gandeste-te putin, pe Dumnezeu il agreaza toata lumea?
  Nu, normal ca nu, chiar daca este suprem.
  De ce o femeie ar putea fi iubita de catre toti barbati?
  Poate iubita de cei mai multi, insa nu de toti.

 5. […] e o regula ca toti barbatii sa fie prosti, porci etc., cum nu e o regula ca toate femeile sa fie usuratice si tampe! Exista […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.