Emotii…

“Mintea nu poate fi ocupata de emotii pozitive si negative in acelasi timp. Trebuie sa predomine fie unele, fie altele. Este responsabilitatea noastra sa ne asiguram ca emotiile pozitive sunt cele care ne influenteza in mod dominant mintea.” – Napoleon Hill

Cand actionam gresit avem obiceiul de a da vina pe starile de spirit negative insa nu ele sunt cu adevarat problema, ci modul in care le vedem si le manevram! E la mana noastra, la latitudinea noastra daca le vom intampina sau vom incerca sa le invingem, dar nu trebuie sa uitam ca aceste sentimente sunt inofensive pana sunt considerate altfel.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. Ms Pink says:

  Din pacate, oricat am incerca, uneori ne lasam coplesiti pentru ca nu avem puterea sa luptam. Chiar daca intr-un final ne ridicam, exista momente in viata cand tot ce iti doresti e sa nu mai faci nimic si sa te lasi in voia sortii. We are just humans..

  • addicted says:

   Ba avem puterea sa luptam doar ca nu suntem constienti de asta! Aflam abia cand suntem pusi in fata unei situatii cu adevarat nimicitoare…
   Ideea e sa nu te lasi coplesit de ce ti se intampla, sa iti acorzi timp ca e normal dar apoi sa privesti totul si cu un pic de optimism!

 2. Minnie says:

  Din punctul de vedere al unui “învatat”!
  “…există emoţii nepermise, precum, de pildă, viţelismul la poarta de aur fals a literaturii proaste. (…winking Românul este, de altfel, leneş în viaţa de toate zilele, liric în poezie, tembel în politică şi impresionist în critica literară.”

  Eugen Ionescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.