Barbatii se descurca mai bine decat femeile ?

 Sunt destui cei care stiu ca nu sunt o feminista convinsa si ca nu iau partea femeilor atunci cand nu e cazul doar pentru ca…. sunt femeie!? Sunt prea tare ancorata de realitate si nu pot face asta. INSA deranjata sunt de aroganta anumitor barbati care cred ca ei se descurca mai bine decat femeile in ORICE situatie. Gresit si uite ca am sa enumar cateva puncte la care femeile se descurca mai bine decat barbatii, sau ma rog decat UNII barbati, ca sa nu generalizam. Prin urmare dragilor, femeile se descurca mai bine la….. curatenie, da, curatenie.

Cum arata de exemplu biroul unei femei si cel al unui barbat? Biroul unei femei este mult mai ordonat si curat decat cel al unui barbat. In plus, chiar si oamenii de stiinta spun ca un barbat are cu 10-20% mai multe bacterii pe birou decat femeile. WIN!

Femeile, se descurca mai bine si atunci cand vine vorba de depasirea stresului, astfel incat au sanse mai mari decat barbatii sa fie angajate la un interviu. Ca unii barbati nu o arata si se dau mari „miserupisti” asta e a lor problema. WIN!

Una interesanta si adevarata, il reprezinta faptul ca barbatii prezinta un risc cu 77% mai mare de a muri in urma accidentelor rutiere decat femeile, asta din cauza ca nu poarta centura de siguranta, dupa cum a aratat si o cercetare realizata de Universitatea Carnegie Mellon.

Femeile mananca mai sanatos! Un sondaj pe 14.000 de oameni condus de Universitatea din Minnesota arata ca femeile aleg de departe alimente mai sanatoase decat barbatii. Ele renunta mai usor la produsele semipreparate, in favoarea legumelor si a fructelor. WIN! Eu mi-s una din acele femei.

Acum evident astept barbatii sa-mi spuna ca ei se pricep mai bine sa schimbe un bec, o priza o etc. Lucru pe care il INVETI si pe care chiar si o femeie il poate face! Ce vor mai spune barbatii? „pfff la astea sunt mai bune? ” Well… mai sunt cateva exemple AICI.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Anonim spune:

    Nu vei primi comentarii multe pt ca nu sunt multi aia care su curaj sa spuna ca asa e. noi barbatii suntem obisnuiti sa ne batem cu pumnul in piept mai rau ca tarzan dar eu iti dau dreptate.NU SUNTEM BUNI IN ORICE iar femeile in multe ne bat la fund vorba aia. Sa ne aducem aminte cum ne prindem degetele la scutece? Neee nu vor recunoaste toti ca femeile sunt mai bune decat noi in MULTE

  2. Lilly spune:

    barbatii sunt foarte buni in meseria lor, femeile se pliaza mai usor happy
    cred ca avem degetele mai subtiri si deasta ne ies multe lucruri mult mai bine decat lor happy

  3. javra spune:

    Desigur, doamnele sunt mai descurcăreţe decât bărbaţii. Le ajută însăşi feminitatea, care îi conferă din start posesoarei anumite calităţi pe care bărbaţii nu le au ori nu ştiu să le pună în valoare.
    Sunt de acord şi că bărbaţii sun mai neatenţi şi nepăsători în ceea ce priveşte curăţenia.
    Totuşi, legat de ordine am o obiecţie: bărbaţii ştiu cu precizie unde şi-au pus lucrurile, în talmeş-balmeşul de pe birou şi/sau din casă. În schimb, curios lucru, nu se descurcă la fel de bine în ordinea făcută de o femeie.
    Oare de ce scrii despre bărbaţi şi nu despre doamne?
    De exmplu, despre minciunile clasice ale femeilor ori despre ce vor acestea cu adevărat…
    Glumesc. E absolut normal să te intereseze bărbaţii, aşa cum aceştia sunt interesaţi de doamne.

    • addicted spune:

      Am scris mai multe despre barbati decat despre femei dar esti nou pe aici… Trecand peste, nu vorbeam de inselat,mintit ,tradat s.a unde cum sunt femeile asa-s si barbatii ci de clara exagerare a barbatilot cand spun orgolios ca in ORICE (subliniez pt a se intelege exagerarea) sunt mai buni decat femeile!

  4. Yamasha spune:

    In multe cazuri, elitele, recordurile samd au fost realizate de barbati, dar o femeie nu poate trai fara un barbat, la fel si invers…Pana la urma nu gasesti perfectiunea, dar ti-o completezi cu cel de langa tine…

    • addicted spune:

      Si daca citesti mai „adanc” in istorie afli ca in spatele barbatului respectiv a stat o femeie ce l-a impins pe la spate si l-a sprijit astfel incat sa continuie, daca e sa o luam asa. tongue
      Si ai zis foarte bine, nu exista perfectiune ci simpla completare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *