Danseaza in ploaie

 Dragostea adevarata…. Pentru multi exista, pentru altii nu; unii cred in ea, altii nu. Cei care cred, stiu ce inseamna?

Dragostea adevarata, in ochii si sufletul meu, nu inseamna neaparat dragoste fizica si nici romantica in mod ideal. Sa iubesti inseamna sa accepti ceea ce a fost, ceea ce este, ceea ce va fi si ceea ce inca nu s-a intamplat, cu el/ea, cu tine, cu VOI; necazuri, obstacole, caracter incapatanat…

Persoanele fericite si implinite nu sunt neaparat cele care au tot ce-i mai bun din fiecare lucru, ci acelea care stiu sa faca ce-i mai bun din tot ceea ce au! DA, viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie !!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Lilly says:

  asta se invata in timp happy

 2. Ioly says:

  Dupa cateva probleme poate inveti happy

 3. Ms Pink says:

  Ca sa ajungi la o asa concluzie (la un moment dat in viata), trebuie sa ajungi la o anumita maturitate emotionala, pentru a intelege ca nu trebuie sa te lasi coplesit de tot ce e rau in viata ta. Trebuie sa inveti sa iubesti ceea ce ai.

  • addicted says:

   Sa iubesti ceea ce ai, sa pretuiesti si sa MULTUMESTI in mod constant sau sa iti multumesti pentru ca multe le avem datorita deciziilor noastre si a luptelor noastre! Trebuie sa invatam sa nu ne mai plangem atat de mult de lucrurile pe care nu le avem si sa profitam de ceea ce avem si mai ales sa invatam sa privim si partea buna a lucrurilor.

 4. Cu bunăvoință se învață!

Leave a Reply

Your email address will not be published.