Idei de ornamente pentru Craciun

 Am intrat deja in luna veseliei si a cadourilor si pe langa ideile de cadouri pentru cei dragi, avem nevoie si de cateva idei de amenajare pentru casutele noastre, pentru a avea o masa de Craciun cat mai originala sau un interior original.

Asadar, vestitele ghirlande le puteti aseza in locurile obisnuite, insa nu numai. Fiti inventivi, si cautati noi modele si locuri in care puteti folosi ghirlandele, cum ar fi:

Mie mi-ar placea sa am un semineu pe care sa il “gatesc” cu beteala multicolore, cu saculeti de cadouri si crengute de brad...

Daca va simtiti inspirati va puteti face si cativa braduti pentru masuta din diferite materiale ce le aveti la indemana iar daca nu sunteti inspirati va dau cateva idei:

fotos – Pinterest.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. Cris-Mary says:

  Am mai invatat si eu cateva la ikebana big grin Ti le impartasesc cu dragbig grin

 2. producton says:

  Foarte frumoase decoratiunile. Timp liber sa ai..

 3. Mihaela Curea says:

  La noi găsești tot mai rar produse frumoase, decorațiuni, în toate magazinele sunt la fel, chinezării sau turcisme, Așa că mai bine ți le faci tu acasă, doar timp să ai și energie!
  Da, vin sărbătorile! Deja!

 4. ella says:

  Niceee happy Bradutul din hartii e chiar interesant!

 5. Ms Pink says:

  Treaba cu semineul it’s a must big grin

 6. Ioly says:

  Semineu vreau si eu dar si casa cu etaj. big grin

 7. Mihaela says:

  Interesante propunerile. Eu ma gandeam cum sa decorez la birou, mai ales ca acasa ma voi apuca de-abia dupa 21 decembrie, cand o sa fiu libera. Dar la serviciu as vrea sa decorez luni, marti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.