Idei de cadouri pentru persoanele innebunite dupa make-up

 Cu totii avem printre prietenele noastre una anume, care reuseste sa faca arta din orice fel de machiaj. Ea este cea care apare intotdeauna dichisita pana la ultimul detaliu si ne impresioneaza prin modul incredibil in care apare. Ar fi pacat deci sa nu ii aratam cat de mult ii apreciem hobby-ul, prin achizitionarea unor produse care sa ii faca inima sa salte de bucurie si, bineinteles, chiar sa le foloseasca, sa fie cu adevarat utile.

Se subintelege ca ar trebui sa ii luam ceva care ar trebui sa aiba legatura directa cu machiajul, de cea mai buna calitate. Asa ca, hai sa nu mai stam la discutii si sa vedem cateva oferte de produse de make-up si trusa pensule machiaj, oferite de Pandera.

  1. Set pensule Golden Choco

Orice pasionata de make-up ar trebui sa fie incantata de o asemenea trusa, care, pe deasupra contine si 20 de pensule de machiaj. Acesta chiar este un set complet. In mana unei asemenea prietene, experimentate in domeniul machiajului, orice pensula isi va gasi o utilizare. Deci, hai sa nu ne lasam intimidati daca noi nu stim exact cum trebuie sa le folosim, pentru ca, pana la urma, reprezinta un cadou ideal, de cea mai buna calitate. In plus, pe mine personal, combinatia dintre negru si auriu ma da de-a dreptul pe spate.

  1. Pensule Makeup Rose Gold

Cu riscul de a parea putin cam superficiala, mie personal imi place enorm de mult aceasta nuanta, golden rose. Si sincer, as cumpara aproape orice produs este de culoare golden rose. In plus, oricine va aprecia faptul ca exista, in plus, si o gentuta asortata, in care sa incapa tot setul. Chiar daca sunt mai putine pensule decat in celalalt caz, aici aspectul total primeaza. Pana la urma, totul depinde de preferintele personale, cand vine vorba de facut alegeri de acest fel.

  1. Ruj KKW – Okurr Edition

Nuanta e extrem de placuta si poate fi purtata cu usurinta la un machiaj de zi sau de noapte. Nici nu incape indoiala ca respectiva persoana nu va fi incantata de modul de aplicare al machiajului, dar si pentru rezistenta in timp a acestuia. In plus, fata de alte produse de acest fel, un asemenea ruj nu se aduna in pliurile buzelor si nici nu le usuca. Cum sa nu ii placa?

 

  1. Set 3 Lip Gloss-uri Nude FOCALLURE

Pentru fanele nuantelor nude, acest set este o adevarata binecuvantare pentru buzele lor. in plus, textura acestora nu este deloc lipicioasa si sunt extrem de rezistente la apa. Ca un bonus, vine impachetate intr-un mod foarte dragut, irezistibil din punct de vedere al aspectului.

 

  1. Glitter Pulbere Rose Gold FOCALLURE

Pentru ca tot ziceam eu la un moment dat de rose gold, uite ca am gasit si un glitter de aplicat pe pleoape in aceeasi nuanta. Iar pentru ca glitter-ul este si el la mare moda, cu siguranta ca poate sa fie cadoul perfect pentru o tipa moderna, care stie ce vrea. Simplu si de efect!

Acestea sunt doar cateva idei de machiaj pentru o astfel de persoana, care iubeste produsele de machiaj de cea mai buna calitate, la nebunie. Pentru detalii sau sugestii suplimentare, accesati pandera.ro si veti gasi multe astfel de sugestii incantatoare.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *