Oamenii traiesc alergand dupa timp

 Mi-am dat seama, de mult nu recent pentru ca nu sunt intr-o perioada de revelatii, ca oricat de mult am incerca sa ne umplem viata cu nimicuri, timpul nu poate fi controlat!

Timp avem cu totii, in mod egal. Nimeni nu are nici mai mult, nici mai putin de 24 de ore pe zi, diferenta insa consta in ceea ce face fiecare dintre noi cu/in acest timp. Unii traiesc alergand dupa timp, dar nu reusesc sa-l ajunga nici daca maresc crunt pasul. Pentru altii, timpul intarzie sa treaca si privesc cu dezgust sau cu lacomie spre viitor, uitand sa traiasca prezentul, care este singurul timp care exista in mod real!

” Viata este ceea ce trece in timp ce facem planuri pentru viitor” , a spus John Lenon. Ce inseamna asta? Ca trebuie sa stim sa profitam de fiecare clipa!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Ioly spune:

  Asa-i, nu profitan de prezent si ne rugam la viitor

 2. Ms Pink spune:

  Asta e lumea in care traim. Mereu pe fuga, mereu cu gandul la ziua de maine si nu la ce se intampla acum. Suntem preocupati ca totul sa iasa asa cum ne planificam, dar nu sa traim ceea ce planificam. Ar fi bine ca macar o data pe zi sa ne oprim din ceea ce facem, pur si simplu sa respiram si sa ne gandim la lucrurile bune pe care le avem in exact acel moment. Poate asa am fi mai senini.

  • addicted spune:

   Sa stii ca, din fericire, sunt oameni care fac asta si care ne mai dau cate o palma sa ne trezim la realitate! Ne ajuta sa realizam ca avem MULTE de/cu care ar trebui sa ne mandrim…

 3. Mihaela Curea spune:

  Ține de organizare și țeluri pe care ți le impui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *