Horoscopul iernii

Sa “cascam” ochii si sa vedem ce ne rezerva astrele in lunile decembrie, ianuarie si februarie:

Berbec

DRAGOSTE: Luna decembrie se anunţă frumoasă, calmă şi aducătoare de odihnă binefăcătoare. Luna ianuarie nu promite aventuri şi nici mari răsturnări de situaţie, dar poate fi interesantă mai ales pentru cei singuri. În februarie vei şti sigur care dintre posibilele poveşti de dragoste se poate transforma în ceva mai mult.
CARIERA: În decembrie, aspecte complexe şi de mare profunzime pot aduce curajul necesar pentru a privi altfel locul şi rolul tău în lume şi pentru a lua decizii cu impact pe termen mediu şi lung. În ianuarie se domoleşte puţin această tendinţă, dar nu atât de mult încât să te întorci la vechile preocupări. Februarie te aduce cu picioarele pe pământ, marile aspiraţii fiind înlocuite cu obligaţia de a rezolva probleme urgente la locul de muncă din prezent.
SANATATE: Decembrie nu aduce complicaţii ale stării de sănătate şi chiar te poate sprijini în procesul de vindecare. În ianuarie te paşte o epuizare nervoasă. Februarie vine cu şansa unor descoperiri de mare valoare, desfăşurate în intimitate.
BANI: Luna decembrie nu aduce schimbări importante în nivelul veniturilor. Ianuarie aduce bani mai mulţi în buzunarul celor harnici. În februarie se recomandă rezolvarea aspectelor legale care vizează banii.

Taur

DRAGOSTE: Luna decembrie e chiar mai simplă decât ianuarie şi februarie, care se anunţă a fi apăsătoare, solicitantă şi greu de gestionat. Finalul lunii februarie aduce chiar o accentuare a unor probleme care vor deveni urgente. Toate lunile de iarnă îţi pun răbdarea la grea încercare şi în relaţiile cu copiii, dar aici situaţiile sunt mai uşor de descurcat.
CARIERA: Luna decembrie, chiar de la debut, promite o destindere a atmosferei de la muncă, nu prin scăderea volumului de muncă, ci prin relaxarea ta. În ianuarie îţi recapeţi curajul de a privi viitorul în faţă, calitate care îţi este de un mare folos întotdeauna. Februarie aduce o serie de evenimente agreabile, cu posibilitatea de a obţine recunoaşterea unor merite şi primirea unei noi şanse de a progresa.
SANATATE: Lunile de iarnă promit o ameliorare modestă, mai ales dacă vei ţine cont de nevoia imensă de a te odihni, de a-ţi reface forţele prin respectarea ritmului unor evenimente din viaţa celorlalţi şi acceptarea faptului că nu poţi coordona viaţa nimănui.
BANI: Tendinţa de pierdere a banilor continuă şi în lunile de iarnă, singura veste bună fiind că după ce va trece luna decembrie, pierderile pot fi mai puţine şi mai slabe în intensitate.

Gemeni

DRAGOSTE: Luna decembrie poate duce, în a doua jumătate, la decizii importante legate de viitorul relaţiei de cuplu, de exemplu, o oficializare. În ianuarie apar probleme care te vor ajuta să fii mai atent(ă) la alte aspecte ale vieţii tale şi să laşi pe plan secund chestiunile sentimentale. Februarie însă reaprinde flacăra dorinţei de mai bine.
CARIERĂ: Luna decembrie se anunţă ceva mai agreabilă, mai ales în partea a doua, pentru că predispune la simpatie, apreciere deschisă şi curaj. Ianuarie se anunţă diferită, vine cu chestiuni administrative importante, atât la tine, cât şi la cei care beneficiază de serviciile tale. Februarie, în special ultima parte, accentuează limitările, obligaţiile neplăcute şi poate contribui la luarea unei decizii esenţiale pentru evoluţia ta viitoare.
SĂNĂTATE: Luna decembrie se anunţă destul de generoasă la acest capitol. Ianuarie pune accentul pe nevoia de a administra mai bine resursele personale. Începând cu finalul lunii februarie poţi avea probleme de sănătate legate de stres.
BANI: Iarna asta îţi vei susţine mai mult familia, chiar dacă resursele nu vor fi mai generoase. Şi din partea celorlalţi membri ai familiei vei observa o schimbare de atitudine, în sensul limitării cheltuielilor şi sporirii veniturilor.

Rac

DRAGOSTE: După un debut al lunii decembrie destul de confuz urmează o perioadă mai senină în partea a doua a lunii. Turbulenţele însă nu vor înceta atât de uşor şi luna ianuarie, dar mai ales februarie, ar trebui să te găsească pregătit(ă) pentru schimbarea modului în care îţi exprimi sentimentele.
CARIERĂ: Luna decembrie aduce obligaţii suplimentare prin preluarea unor sarcini noi. O veste bună este tendinţa care se conturează din primele zile ale lunii decembrie şi continuă în ianuarie şi februarie, de a te elibera de ambiţiile false şi aspiraţiile absurde care ţi-au întunecat destul viaţa. Vremurile tulburi vor reveni, dar mai e timp până vara viitoare să te pregăteşti.
SĂNĂTATE: Prima parte a lunii decembrie este bună pentru reluarea unor investigaţii complexe. Partea a doua aduce o binemeritată odihnă pe care o poţi transforma într-o ocazie de refacere reală. Luna ianuarie nu vine cu noi provocări. Februarie nu mai e la fel de prietenoasă, pentru că pune accentul pe deficienţele relaţiilor sentimentale.
BANI: Decembrie este o lună de cheltuieli. Spre finalul lunii ianuarie vei beneficia de o scădere a ritmului acestor cheltuieli, iar în februarie cresc şansele de a obţine unele beneficii fără efort.

Continuarea

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Ioly says:

  Merge bine. tongue

 2. Minnie says:

  Scrie asa:
  BANI: Decembrie este o lună bună pentru finanţele tale. Luna ianuarie nu aduce noutăţi. În februarie apare un pericol la adresa finanţelor tale, ce poate veni de la partenerul de cuplu care risipeşte ceea ce tu strângi.
  HAHAHAHAHAHAHHA>…….. adica el cheltuie banii! No way! Eu am gaura în palma! happy

 3. Pentru pesti nu ai nimic? Nu e nimeni peste pe aici? Banuiesc ca or sa se schimbe greu lucrurile, acum suntem in ape tulburi. E nasol sa fie ape tulburi in vreme de sarbatoare. Simt ca Decembrie va fi o luna luuuunga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.