Trateaza oamenii in felul in care ai vrea tu sa fii tratat

 Majoritatea dintre noi avem impresia ca vietile noastre se invart in jurul unor momente marete, importante pe care le tot…. asteptam, insa nu realizam ca acele momente marete ne iau prin surprindere. Vin subit si frumos impachetate in ceea ce altii ar considera ceva neinsemnat, mic si chiar josnic!

Se spune ca “ Oamenii s-ar putea sa nu isi amintea exact ce ai spus sau ce ai facut dar cu siguranta isi vor aminti de cum i-ai facut sa se simta! ” – tinem oare minte asta ? Suntem constienti ca  nu ne mai putem intoarce niciodata inapoi, ca nu putem retrage rautacioasele cuvinte si ca acesta e singurul spectacol pe care il jucam?

Nu, nu suntem constienti de astea cum nu suntem constienti nici de faptul c-ar trebui sa ii tratam pe cei din jur in felul in care am vrea noi sa fim tratati!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. javra says:

  Adevărat, dacă, la un moment dat, cineva te loveşte plăcut sau neplăcut la sentiment, vei ţine minte ce impresie ţi-a făcut.
  De atunci încolo relaţiile dintre vor depinde foarte mult de acel moment.
  Weekend plăcut!

 2. Cam incomplet titlu’. Mai trebuia ‘…sau cum voiesc ei să fie trataţi’

 3. Ms Pink says:

  E destul de greu sa ne punem in pielea altcuiva, mai ales atunci cand suntem in niste momente tensionate. Si cel mai interesant e ca pt noi vom gasi mereu scuze, chiar daca facem un lucru pe care il reprosam la randul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.