Avem nevoie de modele in viata

 De mici cred ca toti suntem intrebati daca avem un model in viata, si chiar si la scoala la orele de dirigentie existau temele ” Modele de urmat in viata ” .

Avem nevoie de modele in viata, ceva/cineva dupa care sa te ghidezi dar sa nu incepi sa fii copie la indigo, sa nu te clonezi dupa el/ea pentru ca-ti pierzi din personalitate, caracter etc. Cel mai bine sa iti fii propriul model! Daca stam bine si ne gandim, in viata nici nu exista modele absolute, impecabile si demne de urmat cap coada. Multi confunda lucrurile si cred ca modelele in viata inseamna sa gasesti sfinti fara pata, pe care sa ii urmezi. Gresit, nu exista asa ceva!


Ideea unui model este aceea de a te inspira intr-un anumit domeniu, din care sa inveti anumite lectii care sa te ajute sa te dezvolti! Luati ce aveti nevoie de la unul, de la altul, invatati si aplicati daca va sunt de folos dar nu cautati perfectiunea in modelele voastre pentru ca va veti lovi grav de dezamagire.

You were born an original don’t die a copy!

Voi, aveti un model in viata?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. javra spune:

  Ai modele până în adolescenţă.
  Apoi, începi să fii tu model pentru alţii.

 2. Larisa spune:

  Nu am modele.
  Mai ma inspir cand imi place ceva sau consider util,, dar in rest prefer sa am stilul meu happy

 3. ioly spune:

  Mi-a placut si asta poate invata multi sa nu mai copie pe altii de la cap la coada

 4. Mihaela Curea spune:

  Nu am model, dar mi-am dorit să am răbdarea unei prietene, diplomația unei alte prietene. M-am inspirat și am încercat să mă autoeduc, dar să copiezi pe cineva e prea mult.
  Și până la urmă, pe cine să copiezi ?

  • addicted spune:

   Sunt multi care ii vad pe cei din jur ca pe niste sfinti si vor sa fie cap coada ca ei, sunt multi care cred ca viata unor vedete este perfecta si si-o doresc si le copiaza anumite chestii in speranta ca vor fi si ei asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *