De ce e inutil sa repari o greseala

De ce e inutil sa repari o greseala cu o femeie:

1. Nu ești sincer

Din punctul de vedere al unei femei, este practic imposibil ca un bărbat să realizeze că a greșit și să-și ceară scuze în mod sincer. Dacă Dumnezeu era femeie, creștinismul ar fi arătat cu totul altfel, Ea ar fi fost greu de dus de nas: „Nu ești sincer! Pretinzi că te pocăiești doar pentru că știi că asta vreau să aud”.

2. E prea târziu

Ee, să fi făcut (sau spus) asta acum cinci minute, totul ar fi fost în regulă. Între timp însă – grozăvie! – s-a produs ceva ireparabil. Desigur, e greu de spus ce s-a putut petrece atât de dramatic în astea cinci minute, dar, cu puțin efort, ne putem imagina: te gândești numai la tine, de ea nu-ți pasă nici cât negru sub unghie, habar n-ai ce-și dorește ea (iar dacă știi, oricum nu-ți pasă) și, bineînțeles, n-ai iubit-o niciodată.

3. Mai mult strici

Nu-mi pot imagina ce mama naibii să mai strici, dar îmi pot imagina că nici proaspătul însurățel Hitler n-a scăpat, în buncărul lui, de scena asta. I-o fi spus, nenorocitul, înainte să-și ducă pistolul la tâmplă, că ar fi vrut s-o ducă undeva frumos în luna de miere, dar războiul e pierdut, Berlinul arde, rușii sunt la câteva de metri, însă Eva, probabil, i-a tăiat-o scurt: „Nu spune nimic, Adolf, mai mult strici”.

4. Ce vrei să demonstrezi cu asta?

Sincer, dacă aș fi în locul lui Dumnezeu, nu l-aș arunca pe Satan în nici un lac de foc, ci l-aș închide pe veci într-o cămăruță cu o femeie. M-aș mai amuza din când în când trăgând cu urechea la cum îl pune la punct pe Cel Viclean: „Așa, și? Ce vrei să demonstrezi cu asta?”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Ms Pink says:

    Hahaa laughing)) nu pot decat sa confirm big grin si sa recunosc ca uneori suntem absolut IMPOSIBILE!

Leave a Reply

Your email address will not be published.