Viata este o oportunitate!

Viata este oportunitate, foloseste-o.

Viata este frumusete, admir-o. Viata este un vis, realizeaza-l. Viata este o provocare, infrunt-o. Viata este un joc, joaca-l. Viata este o promisiune, realizeaz-o. Viata este tristeţe, depaseste-o. Viata este un cantec, canta-l. Viata este o lupta, accept-o. Viata este o tragedie, infrunt-o. Viata este o aventura, indrazneste. Viata este noroc, fa-ti-l.

Viaţa este viata, lupta-te pentru ea!

Maica Tereza

Viata nu e efort, mers lent spre imbatranire, cedari sau resemnari. Viata noastra are delir, tumult n soare, bucurie respirata.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Iulia Nanescu says:

    Cred ca ti-am mai spus asta. Viata e o provocare. Asa o vad eu. Bine, mie imi place sa inlocuiesc deseori cuvantul schimbare cu provocare. Suna mult mai cool si indraznet. Imi da putere sa imi continui planurile.

  2. Atunci când mă chinuie unele probleme, intru pe site-ul tău, găsesc un astfel de articol și revin pe linia de plutire!
    Puțini apreciază viață, puțini o respectă!

  3. Olga says:

    Povestea mea cu Eternul APIDERMIN,este crema trntieeii mele, crema pe care am foolist-o ani de zile, cand nu aveam bani de prea multe creme sofisticate,sincer obisnuiam sa folosesc APITEN, demachiant, TENAPIN, lotinune tonica si APIDERMIN, crema de fata,toate aceste produse am invatat de la mama mea iar mama mea de la bunica mea pot sa zic ca am mostenit din generatie in generatia noastra a familiiei mele,iar la randul meu voi obisnuii si pe fetele mele,existenta acestei Apidermin este de 46 de ani si foarte foolistoare pentru noii femeile si copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.