Eu – Magma fierbinte.

 Eu… sunt un suflet cald si calm insa cei care ma cunosc nu trebuie sa uite ca sub astea exista magma fierbinte! Eu.. am trairi puternice de obicei orientate in interior si ma supara imperfectiunile, dezordinea, lipsa de logica a gandurilor si faptelor, murdaria psihica.


Eu.. de multe ori tai in carne vie, stiu si recunosc asta! Reactioneaz mai ales violent verbal si pot deveni cicalitoare si critica. Sunt ipohondra si e posibil sa incep sa ma plang sistematic ca nu ma simte bine, s-ar putea sa iti spun apoi ca de fapt ceva ma supara si ma nemultumeste. Daca vrei sa ma calmezi mai bine lasa-ma sa ma fatai, sa fac curatenie, sa gatesc, sa fac ceva in locul tau sa ma simt utila pentru ca doar asa-mi revin. Muncile repetitive si migaloase ma pot calma ca prin farmec!

Eu… cum sunt/par pentru tine?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. Minnie says:

  Eu una nu spun decat ca esti “magma” si nu magna…. Tu ce zici? happy

 2. MissBodescu says:

  ….hm… de aici se vede echilibru, bun simt si retete bune winking

 3. Diana says:

  Vad bunatate, ambitie, frumusete exterioara dar si un pic de ipohondrism tongue

 4. Anonymous says:

  O fata frumoasa si dependenta tongue

 5. NightOn says:

  Nu te văd în postura descrisă de tine dar te pot înțelege perfect tongue Părerea mea este că ai ales un mod constructiv de management al energiilor interioare; îți direcționezi energiile spre altceva decât să-ți verși toți nervii pe o anume persoană.

 6. creve says:

  Atât cât am apucat să văd eu, ești (nu pari), o companie plăcută, o persoană plină de viață și cu suflet bun. O persoană topită după copii nu poate fi altfel decât o persoană cu suflet mare. Să mai zic de relația ta cu A. sau cu Delia? Asta spune cât de mult te poți apropia de cineva când realizezi că acea persoană merită. Jos pălăria happy

 7. creve says:

  Nu plec, doar că o să mă mișc printre picături big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.