Unde dragoste nu e, nimic nu e?!

 Dragostea vine si pleaca. Cupidon vine, arunca sageata se spala pe maini si ne lasa pe noi sa ne „descurcam” cu totul fie ca suntem novici sau veterani ai dragostei…

Dragostea nu tine cont de nimic! Nici de varsta, nici de culoarea pielii, nici de religie, limba, stare financiara s.a . Ea nu tine cont atunci pe moment pentru ca in momentul in care „valul” ne este luat de pe ochi parca incepem sa ridicam… pretentii. Unii din noi, nu toti, atentie ca nu generalizez!

Ma rog, am deviat un pic. Voiam de fapt doar sa va intreb ce implica pentru voi o relatie de cuplu armonioasa? Dincolo de respect si intelegere.

foto


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Pentru mine, inseamna sa ma gandesc mereu la ea si eu sa fiu mereu in gandurile ei. Inseamna toate acele mici situatii cand iti vino sa o saruti pentru ca nu mai poti altfel. Inseamna sa te vezi cu ea alaturi pentru mult timp.

 2. […] Florin Ruşanu, Kadia, Oana, Ana-Lavinia, Iulia, Mihaela, Nina, Ana Q., Javra, Cuvânta, Surioara, Andera, Hapi, Cris-Mary, Mixy, Irealia, Larisa, miha.ela, Alexandra, Redsky, Întuneric, […]

 3. Diana spune:

  Implica sentimente, fara nu e nimic happy

 4. Anonim spune:

  Nu e facem si dragoste si ce ai mai zis tu tongue

 5. Mihaela Curea spune:

  O viaţă de cuplu e mai mult decât ce se vede în filme. Mulţi se înhamă la o viaţă de cuplu, dar nu ştiu că toate vin la pachet şi bune şi rele. Şi trebuie să vezi dacă le poţi depăşi împreună. E mai mult decât iubire, înţelegere, respect, e încredere şi susţinere. Viaţa de cuplu e să ştii că ai mereu pe cineva lângă tine! E mai mult decât orice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *