Petreceri si concerte dedicate femeilor

De pe 1 martie in București incep in forta petrecerile in cluburi si concertele dedicate femeilor. Da, asta inseamnand si petreceri cu numere de striptease!

Revenind totusi la concerte, dupa cum era de asteptat Stefan Banica va sustine doua concerte speciale de Ziua Femeii. Evenimentele vor avea loc pe 7 si 8 martie la  Circ & Variete Globus din şi poarta denumirea “Ce e dragostea?“.

Categorie bilete Preţ
Categoria 1 150 lei
Categoria 2 120 lei
Categoria 3 100 lei

Ce e mai interesant pentru anumite domnisoare e evenimentul de vineri, 1 martie 2013, cand incepand cu ora 22:00, Taboo Boys vor oferi un show special pentru doamne si domnisoare in Club Bamboo. Pretul unui bilet de intrare este de 30 lei.

Si cei de la Vama vor sustine  un concert dedicat femeilor la Cinema Patria pe 10 martie incepand cu ora 20:00, la finalul caruia le vor oferi fanelor autografe. De asemenea de 1 martie suntem asteptati si la Shakespeare Bar la Mărţişor Party. Intrarea este libera si martisoarele sunt din partea casei!

Pe 8 martie evenimentul „The Mission” reinventeaza Ziua Femeii cu un line-up 100% feminin: Nina Kraviz (Rusia), Ellen Allien (Germania), Miss Kittin (Franta) și Alexandra (Romania) vor oferi o seara cosmopolita in ziua dedicata femeilor.

sursa

Membrul fondator al trupei Mr. Big, Paul Gilbert revine la Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe 31 martie 2013 in Hard Rock Cafe din Bucureşti in cadrul turneului de promovare al albumului “Vibrato” lansat în 2012.

Doamnelor si domnisoarelor, ce faceti voi special in luna martie, luna dedicata femeilor?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. miha.ela spune:

    Aproape nimic deosebit, nu am iesit niciodata de 8 martie si nu imi doresc. O petrecere in pijamale cu sotul meu si altii daca vor, haha nu in dormitor, ar fi fain ca si asa nu am mai dansat demult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *