Cand vine dragostea?

Da chiar asa… cand vine dragostea? Cand vrea, cand nu te astepti! Dragostea vine ca o “razbunare”, pentru a ne arata ca viata are si partile ei frumoase. Dragostea, dragostea adevarata vine pe parcurs. Dragostea nu e data de cine stie ce forte necunoscute, nu pica din cer, ci se obtine.

“Singura minune de pe pământ e dragostea, dragostea care împleteşte strâns mâinile albe şi firave cu cele puternice şi aspre, ce e mai gingaş cu ce e mai bărbătesc.”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Ana Q. says:

  Da, mare adevar graieste acel citat. Unul la fel de fain e in Biblie, undeva in Corinteni cred..mie mi-a placut mult ala..

  • Marin says:

   Ana, cred ca la asta te referi (si mie imi place foarte mult):
   Apostolul Pavel, Corinteni, cap. 13:

   1. De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător.
   2. Şi de aş avea darul proorociei şi tainele toate le-aş cunoaşte şi orice ştiinţă, şi de aş avea atâta credinţă încât să mut şi munţii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.
   3. Şi de aş împărţi toată avuţia mea şi de aş da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseşte.
   4. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte.
   5. Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul.
   6. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.
   7. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă.
   8. Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii – se vor desfiinţa; darul limbilor va înceta; ştiinţa se va sfârşi;
   9. Pentru că în parte cunoaştem şi în parte proorocim.
   10. Dar când va veni ceea ce e desăvârşit, atunci ceea ce este în parte se va desfiinţa.
   11. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului.
   12. Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, faţă către faţă; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaşte pe deplin, precum am fost cunoscut şi eu.
   13. Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.

   • addicted says:

    Toate sunt pe inimile noastre, toate se “muleaza” pe ceea ce… devenim.
    ” Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea. “

 2. Marin says:

  Hey!

  Nici eu nu ştiu când vine. Poate, vine atunci când suntem pregătiţi pentru ea. Îţi place de cineva, descoperi că sunt multe în comun şi timpul trece şi se creeaza ceva. Dragostea însă se naşte prin alegere. Ambele persoane aleg să construiască un univers doar al lor şi fac asta în fiecare zi. Relaţia de dragoste presupune să te îndrăgosteşti în fiecare zi de persoana pe care o ai alaturi.

  • addicted says:

   Stii cum e, nu? Spunem ca destinul il alege pe cel pentru sufletul nostru cand de fapt… noi alegem. Noi alegem partenerul, noi alegem ce simtim , ce transmitem, ce… trimitem. Totul!

 3. Fairytale says:

  Dragostea vine cand te astepti mai putin, asa a fost la mine, dar are nevoie de timp si de multe alte elemente pentru a creste. Pupici!

  • addicted says:

   In timp realizezi ca nu e de ajuns doar dragostea, e nevoie de, vorba ta, multe alte elemente pentru a creste, pentru a o maturiza, pentru a o face sa… dureze!
   Te pup si eu, cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.