Zilele trecute nu m-am simtit prea grozav si a trebuit sa ma orientez catre mancaruri usor de facut asa c-am puricat internetul pentru noi idei. Ne era pofta de oua dar nu de clasicele oua fierte sau de omleta si numai bine a picat o reteta usoara si interesanta: oua in chifla.
Am luat 3 chifle, le-am taiat „capacul” si le-am golit interiorul. Pe fundul chiflei am pus o felie de sunca si un pic de ceapa. Am spart oul si l-am pus in „cos” iar pe deasupra am pus mirodenii si cateva bucatele de sunca. Am dat chiflele in cuptor si le-am tinut la foc mediu 25 de minute. Cu 2 minutele inainte sa le scot am pus branza topita feliata, voi puteti pune cascaval, noi nu aveam in frigider.
Au iesit niste grozavii extrem de gustoase pe care le-am servit cu o salata de rosii:
Voi la ce retete simple si gustoase ati apelat in ultima vreme?
Wow! O idee perfecta pentru masa de pranz!
Merci!
Cu placere! Incantata am fost si eu de „descoperire”.
Auuuuuu! Mi-e foaaammmeeeeeeeeeeee! Arata foarte bine si te cred pe cuvant ca au fost si bune
Testez si eu cat de curand reteta ca prea imi ploua in gura
Numai vezi ca cineva pe Twitter imi zice ca ard gazul aiurea pentru un ou si-o chifla! Barbatii astia…
Eh, unii sunt…. unii.
Da, le prefer si eu asa sau altfel decat prajit. Prefer sa astept 30min.pana sa mananc dar sa nu-mi frec stomacul (mai tare) cu o prajeala ce o fac in 5 min.
O să încerc și eu rețeta ta. Arată delicios!
Te vor incanta sunt sigura! Fara dureri de cap si/sau stomac.
Mmmmmm am facut nitica balta, zic… Cu siguranta am sa incerc! Mai ales ca de cand cu pasiunea pentru bruschete (cu diverse chestii pe deasupra) am inceput sa folosesc cuptoru’ mai des.
Credeam ca sunt singura care a dat in boala bruschetelor.
M-am enervat intr-o zi pentru ca tot cumparam de la restaurant cand ieseam si-am facut acasa. Paine prajita, un pic de ulei de masline uns pe paine, usturoi ras pe paine, branza topita pe deasupra, carnita si rosii taiate cubulete si gata! 
Interesanta reteta si foarte practica! Arata foarte bine in imagini!
Si are si un gust foarte bun. Paine iese un pic crocanta, oul prinde gustul suncii si cu cascaval si ketchup + salata.. mmm, gustos, sanatos si satios.
Ce bine arata! Nu am mai auzit niciodata de reteta asta. E chiar usor de facut si e si foarte satioasa.
Da, merita incercata!
Me gusta, mi-ai facut pofta
.
Pai sa iti prepari si tu mandruta sa te lecuiesti de pofta!
interesanta reteta. mie imi place omleta, ochiurile pe teflon ca pe clatite in sau fara rondeaua de ardei
eu azi am mancat ficatei de pui cu brocoli si conopida
Uite ca asa cu rondea de ardei nu am facut niciodata si am tot vazut! Voi incerca.

Hmmm ficatei, imi dai idei si nu sunt rele deloc.
Buna ideea ta, si pare si foarte gustoasa, mai ales ca sunt fan al ochiurilor prajite. Eu am urmatoarele retete rapide:
1. paste cu mozzarela taiata cubulete, rosii , de preferat micute, plus ulei de masline si sare.
2. paste cu o conserva de ton scursa de ulei, putin parmezam si piper.
3. paste cu somon afumat si smantana
4. orez cu mazare, putin unt si parmezan.
5. ciuperci cu usturoi, la cuptor sau in tigaie
Paste paste paste si noi suntem iubitori de paste bologneste sau cu ton.
Ciuperci cu usturoi, mmm de dimineata ma ling pe botic!!
Noi am mancat ieri o omleta cu ceapa, sunca si branza, o minune. Nu mai mancasem de un an.
Data viitoare incerc si reteta asta.
Sa incerci ca o sa iti placa sigur surioara!
Am început să caut rețetele de pe blogul tău.. Deci omleta pe care mi-ai arătat-o înainte, plus chestia asta.. arată toate atât de bine și sună atât de fain.. îmi vine să le fac pe toate acum
))
Vezi c-ai sa mai gasesti bune.
Sa cauti pe bloguri si „chec” aperitiv insa sa il faci din carne slaba, pui, curcan… E delicios! 
[…] Ne-a plăcut grozav amândurora, chiar și în varianta modificată. Astăzi mi-am propus să fac bulcuțele cu ou, rețetă găsită pe blogul lui Addicted. E duminică, suntem mai leneși, așa că un prânz […]