A cere scuze

A-ti cere scuze a devenit o… arta!

Scuzele nu pot schimba actiunile trecute, ele pot insa sa schimbe efectele negative ale acestor actiuni, daca sunt facute sincer. Scuzele sunt importante, atat pentru cel care le primeste cat si pentru cel care le ofera.

”  Studii recente au aratat ca a primi scuze din partea cuiva are un efect pozitiv notabil asupra corpului, în sensul ca afecteaza functiile corpului persoanei care le primeste – tensiunea arteriala scade, bataile inimii si respiratia devin mai regulate. ” – adevarat?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. […] citit azi la Alina un articol care mi-a plăcut mult, articol referitor la scuze și de ce este bine să trecem peste orgolii […]

 2. A-ți cere scuze este un lucru foarte greu, trebui să admiți că ai greșit, în fața ta și în fața celorlalți. Atunci când îți ceri scuze, omul din fața trebuie să vadă acest lucru. Și nu prin cuvinte, mai mult prin gesturi și atitudine.

 3. Mihai says:

  Inca imi este jena desi stiu ca am multe de pierdut, sunt si barbat.tongue

 4. symplu says:

  Daca ar fi sa-mi cer scuze, DOAR EU, celor caroara le-am facut rau, sau le-am gresit, as schimba o gashca de urati in Feti Frumosi. Partea proasta, e ca nu i-as ajuta cu nimic. Daca le-as cere iertare/scuze si ce ai scris tu acolo sus, ar fi adevarat, corpurile lor se vor transfora, si-atunci vor fi urati de ceilalti carora nu am de ce sa le cer scuze.

  Si.. buna-dimineata, ce daca-i 13:11 ?

  • addicted says:

   laughing Mi-a placut aia cu gasca de urati in Feti Frumosi, Sa nu se sperie apoi de a lor frumusete!
   `neata si acum la 16:23 ca abia m-am trezit. tongue Bine e cand dormi la amiaza..

 5. creve says:

  Dacă să spui ”te iubesc” nu mai e așa greu, lumea niciodată nu o să spună prea ușor ”iartă-mă”. De cele mai multe ori preferă un ”scuză-mă” deși ăla înseamnă cu totul altceva.

 6. […] citit azi la Alina un articol care mi-a plăcut mult, articol referitor la scuze și de ce este bine să trecem peste orgolii […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.