Cana cu dorinte…

Nu stiu cum se face ca in ultima vreme tot mai pun pe lista dorintelor chestii de care habar nu am de unde sa le iau. Unul din lucrurile care de ieri imi sta pe retina este acesta:

Spuneti-mi voi, cum eu, un copil dependent de cafea ,un copil cuminte, un “ingeras de fata” ,sa nu pot intra in posesia acestei minunatii? Cum? De ce sa fiu astfel chinuita? Jur pe cana de cafea c-am fost cuminte, nu am injurat ( prea tare ! ) zilele astea, nu m-am certat cu nimeni ( doar cu raceala 3 zile ), jur pe bobitele de cafea ca merit lantisorul.

Daca cineva, pe undeva, il gaseste in Romania sa ma anunte pentru ca mi-l doresc cumpit de mult, chinuitor de mult… sigh


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
 1. Mihai says:

  Tu unde l-ai vazut? Da-mi un link cu ceva mai mult decat imaginea… tongue

 2. ANM says:

  Tu..alina, de ce nu iti faci unul? Daca iti doresti atat de mult? worried Daca gasesc aici te ajut eu, jur pe ceasca mea de cafea.

  • addicted says:

   Tu Ana bomboana, vreau sa fie din argint pentru ca orice altceva ma irita si cam greu dai de cineva care iti fac d-astea din argint… sad
   Daca ai jurat pe ceasca de cafea am o mare garantie. big grin Multam!big hug

 3. Andera Y says:

  Draguuut! Daca vad ceva, anunt. Sper sa-l gasesti cat de repede. happy

 4. bulgaria says:

  uuh .. e frumos , un mic tribut adus cafelei tongue . de ce nu il comanzi de pe siteul unde l-ai gasit ?

 5. E ochios. Cand am vazut poza ma gandeam ca ti l-ai cumparat si ma pregateam sa sar cu intrebari.

  Daca vad ceva prin Iasi te anunt. Nu de alta dar de saptamana viitoare trebuie sa incep cumparaturile pentru o zi de nastere si caut bijuterii din argint. Poate vad ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.