Cui nu-i place sportul?

 Baieti, o singura intrebare am pentru voi: va place sportul? Nu, nu ma refer la canalele de sport si nici la fotbal, tenis s.a ci la tot ceea ce inseamna sport… in sala. Cu siguranta multi vor spune ca nu sunt incantati, ca ii incearca mereu lenea, ca prefera mersul pe jos sau ca nu au nevoie de sport.

Dar… daca ati sti ca zilnic la sala v-ar astepta EA, ati merge?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 24 Comments
 1. Minnie says:

  …. si baieti au plecat la sala! laughing

 2. Soro…nu numai ca-mi place sportul asta…dar m-as face si antrenor de breastness…fitness, sau cum i-o spune… laughing Asta asa, doar ca s-o ajut pe tipa sa poata face flotarile – se pare ca o obstructioneaza ceva. M-as oferi s-o ajut cu ‘greutatile’. rolling on the floor

 3. MsPink says:

  Oh come on, e prea exagerata laughing you cannot really like that !

  • addicted says:

   Niciodata nu e prea mult… pentru barbati, cand e vb.de ELE! laughing Ma rog,pentru unii.

   • symplu says:

    Este exagerat de mult, cel putin pentru mine.
    Cand eram mai strengar, umblam doar dupa fete tatoase. Normal sa te atraga si sa iti starneasca imaginatia, cand vezi una d’asta. Dar cand se mai dezbraca si vezi ca e mai mare decat capul tau, atarna si nici nu stii de unde sa incepi…. o lasi balta.

    Trebuie sa fii destul de nesatul sa iti placa asa ceva.
    Sa fiu on, clar NU m-as duce la sala pentru asa ceva.

    • addicted says:

     Ma, cand mai cresti cam toate lucrurile se schimba, de la corp la mentalitate ( din fericire in unele cazuri ). Si prietenul meu considera ca ce e prea mult strica inclusiv in acest caz! laughing Nici o sansa sa il “scap” la sala din acest motiv.

     • symplu says:

      Cu riscul de a ma certa din nou cu femela, am sa fac o rubrica, incepand de astazi, pe blog despre toate fetele cu care am fost, descriere si detalii complete… as pune si poze, dar le-am ars…
      (spun “din nou” CA CAnd ne-am cunoscut i-am pus jurnalul in brate, sa nu existe discutii ulterioare )

      • addicted says:

       Interesant, multi nu mai stiu pe unde sa iti puna jurnalele si pastreaza un “dosar al mintii” iar tu din prima i l-ai pus pe brate!? Totusi, anumite chestii nu i-au ramas pe retina? Ca unele pot fi deranjate… zic si eu.

       • symplu says:

        Logic! Chiar si aseara si-a mai amintit ceva si m-a intrebat despre fosta si au trecut aproape 3 ani de cand a citit. Defapt, ea a suferit alaturi de mine, cand mi-am luat-o sus de la fosta. Mi-a fost umarul pe care am plans, pana ne-am indragostit unul de altul.

        Si nu ascund nimic. Daca ma accepta cu greselile din trecut, atunci ea e aleasa mea happy

 4. fzones says:

  Pot spune ca imi place sportul. Merg constant la sala de peste 5 ani de zile happy dar sa sti ca este un impuls foarte bun domnisoara din imagine happy

 5. Ce au mai comentat băieții! laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.