Nu inceta niciodata sa zambesti

 Cred ca fiecare dintre noi intr-un moment (sau mai multe) al vietii s-a fortat sa zambeasca chiar si atunci cand pamantul fugea de sub picioare. Se spune ca e bine sa ai o atitudine pozitiva indiferent de ce se intampla pentru ca esti astfel ajutat sa gasesti o cale de iesire din ce te incearca! Asa e insa multi numesc asta ipocrizie.

Multora li se pare greu de crezut ca poti sta cu zambetul pe fata cand ai o problema. Eu intreb: ” Si daca-mi culeg lacrimile de jos ce rezolv?”. Nu rezolvi nimic plangandu-te de situatia in care te afli si da pe mine chiar ma ajuta atitudinea pozitiva si faptul ca zambesc nu inseamna ca sunt ipocrita!

Este si o vorba ” Adevarata forta e sa zambesti chiar si atunci cand viata nu ti-o permite”.  Zambesc chiar si atunci cand sunt pusa la zid, criticata sau jignita! Zambesc si pentru ca nu imi place sa dau satisfactie oamenilor care nu ma cunosc dar a caror gura continua sa vorbeasca.

Zambesc si nu am sa incetez sa fac asta.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. vacitim says:

  Salut! Foarte corect și adevărat. De fapt și de drept, omul este într-o mare măsură ceea ce gândește și atrage astfel asupra sa o serie de întâmplări. Depinde de el dacă sunt pozitive sau negative. Atunci când ești împăcat cu tine și ai pacea inimii, nu poți decât să zâmbești și să reverși asupra oamenilor bucuria ta.

 2. javra says:

  Bine faci. Asta-i o atitudune pozitivă!

 3. Este o atitudine pozitiva, sa incerci sa zambesti chiar si in momentele mai putin fericite, insa mie nu-mi iese, nu pot nici macar sa-mi pun zambetul ala fals, prin care sa nu arat lumii ce simt de fapt …

  • addicted says:

   Nimanui nu-i iese din prima, a doua, a 5 a oara dar daca incerci sa iti “setezi” creierul ( pt.ca de la el porneste totul ) te setezi per complet, in timp!

 4. Înainte să ne căsători, tatăl meu ne-a spus, orice problemă veți avea, mergeți și vorbiți doar cu cei din familie, doar ei vă vor binele. Nu vă spuneți problemele prietenilor, ei se vor bucura de eșecul vostru. Așa că zâmbești, te păstrezi calm și senin, chiar dacă nu e mereu așa. Și având mereu un zâmbet pe buze, problemele vor părea mai mici și vei găsi o soluție.

  • addicted says:

   La fel gandesc si eu! happy Foarte usor un prieten iti poate deveni dusman si lucrurile pe care i le-ai spus se pot intoarce impotriva ta deci da, cel mai bine e sa spui partenerului si celor din familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.