farse 1 aprilie idei pacaleli

O pacaleala de 1 aprilie

 Nu am crezut ca am sa spun asta insa mi-e dor de pacalelile de 1 aprilie nascocite de colegii din liceu. Evident, la acea vreme detestam sa ma trezesc cu pasta de dinti pe blugi pentru ca deh, trebuia sa te ridici cand erai strigat la ore. Detestam si faptul ca puneam botul cand colegii imi ziceau ca frate-miu ma cheama urgent in cancelarie, si coboara Alina si urca Alina 4 etaje in fuga pentru ca deh urmeaza ora de matematica si daca nu esti in clasa ramai afara si ai si un 4, nu absent! In fine, tot ce mi se facea atunci era de prost gust iar acum mi-e dor pentru ca asa se intampla.

Anul trecut cautam o pacaleala de 1 aprilie pentru ai mei, una pe care nu o folosisem deja si-mi veni stralucita ideea de a-i pacali si a le spune ca sunt in fata portii, sa se grabeasca sa vina sa o deschida pentru ca am bagaje si nu ma descurc. Radeam copios cand ii auzeam zicand ” Ce?ce? cum mai mama ai venit? Stai ca iesim acum…. ” dar cum auzeam usa deschizandu-se le ziceam ca i-am pacalit. Eu radeam…. ei nu!

Acum, de atunci de fiecare data cand merg acasa si ii sun cand sunt la poarta au dubii si zic: ” Mai mama, nu e 1 aprilie, nu ne poti pacali! “, ihim si sta Alina la poarta cam 10 minute pentru ca ei nu cred. Am patit si eu ca ciobanul si lupul!

Anul asta ma abtin de la pacalelile de 1 aprilie si cine o sa vrea sa ma pacaleasca sa o faca, eu ma abtin! Voi ce ati nascocit dealungul timpului de 1 aprilie?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Ioly says:

    Cea mai proasta gluma mi s-a facut anul trecut in camin cand colegii de camera strigau ca e incendiu. am iesit buimaca pe hol tipand…………………………….

  2. creve says:

    Pt mine cea mai mare păcăleală o să fie că mă duc la muncă laughing

  3. tyiznca says:

    Spunetimi si mie una frumoasa p/u colegi si profa

  4. […] azi, da-i maine 1 Aprilie, minunata zi numita ” Ziua pacalelilor “. Stiti care-s cele mai reusite pacaleli de 1 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.