pacaleli de 1 aprilie

Pacaleli reusite de 1 Aprilie

Nu-i azi, da-i maine 1 Aprilie, minunata zi numita ” Ziua pacalelilor „. Stiti care-s cele mai reusite pacaleli de 1 Aprilie ramase in istorie? Iata:

Burger-ul pentru stangaci de la Burger King

In anul 1998 Burger King anuntase pe 1 aprilie lansarea burger-ului pentru persoanele stangaci. Continutul burgerului era rotit cu 180 de grade pentru a se potrivi mai bine unei manevrari de stangaci. Dar, din pacate nu era adevarat.

Scaunul pentru caini de la Ikea

Animalele care fac lucruri la fel ca oamenii sunt o sursa constanta de glume. Combinând asta cu designul uneori ciudat al unui producator scandinav de mobila, ne aflam in fata unei farse reusite de 1 aprilie. În reclama respectiva, Ikea promova un scaun înalt, ca cel pentru bebelusi, dar care era adaptat special pentru câini.

Pinguinii zburători de la BBC

Astazi, o astfel de gluma ar putea părea nereuşită, insa in 2008, când BBC a difuzat falsul documentar, pentru a promova iPlayer, mulţi au început să-şi pună un semn de întrebare.

YouTube previzualizare imagini

sursa

Voua ce pacaleala de 1 Aprilie v-a ramas in memorie?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Andrada spune:

    Nu-mi aduc aminte, deci e de bine, n-au fost grave laughing)

  2. […] Nu aveti idei de farse, pacaleli de 1 Aprilie? Nu e bai, va vin in ajutor cu, cateva pacaleli puse in practica si de mine dealungul anilor. Ne […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *