Decoratiuni: Ce mi-as (mai) dori

 Nu mi-au placut niciodata incaperile banale in care nu vezi decat pereti albi, de aceea si-n a noastra casuta mi-am lasat amprenta cu, cateva stickere decorative: fluturasi care zboara linistiti pe un perete in a noastra camera, prin bucatarie/baie flori si diferite alte chestii.

Urmatorul pas ar fi sa-mi iau un sticker imens in bucatarie cu un coffee quote ( nu va mira, nu? ) si unul pe hol cu un mesaj care sa ne reprezinte pe amandoi. Unul de genul:

Altceva ce mi-as mai dori in a noastra casa ar fi…. Un dressing, evident:

Sau macar ceva in care sa-mi “ascund” perechile de pantofi made by bro`, by Petra Shoes. Uite o idee interesanta de “palmare” :

Asa ceva, in mod cert, ar incanta-o si pe Irina mea care e la fel de innebunita dupa pantofi, pantofiori, balerini, sandale, sandalute, tocuri, toculete s.a . Mi-ar mai trebui si ceva pentru gentile mele care sunt in nr.de 9 si am mai pus ochii pe inca doua deci vor fi 11. Sunt putine, comparativ cu ceea ce au alte domnisoare!

De as sta la casa m-as vedea lenevind pe un astfel de hamac:

Sau…. Ceva mai original:

Mi-as mai decora in acest moment si biroul cu ceva ce-as imparti si cu voi:

In fine, in mare cam asta mi-as dori eu in viitoare noastra (incapatoare sper!) casa. Voi la ce visati pentru casuta voastra?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Ana Q. says:

  Noi ne gandim serios sa ne luam cu chirie o casa prin Pipera (evident sa impartim cu altii camerele ca altfel ne-ar cocosa chiria la propriu big grin) si sa ne luam hamac, foisor si un pui de labrador si o matza pufoasa. Oh da, that`s a dream!

  • addicted says:

   Vai cat de bine suna asta. big grin Sper sa reusiti sa faceti asta!
   Noi speram ca anul viitor sa ne luam un apt.cu 2 camere si atunci sa vina si catelul, beagle ne dorim! big grin Cand mi-e dor de levenit in hamac am sa vin la voi. laughing

 2. Ioly says:

  Iau o prajiturica si ma bag in hamacul tau. big grinbig grinbig grin

 3. Alexandra says:

  Un hamac ca acela îmi doresc şi eu. big grin Dar nu aş avea unde să-l pun…. poate pe balcon!laughing

 4. NightOn says:

  N-ai gusturi rele, madame. Îmi face cu ochiul hamacul.

 5. Anonymous says:

  Hamacul
  Il vreau si eu dar nu am unde il cocot. laughing

 6. creve says:

  Deja ți-ai lăsat gândurile să zboare prea departe laughing) Stickere vreau să pun și eu prin casă, dar trebuie să mai fac ceva pregătiri big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.