Decoratiuni: Ce mi-as (mai) dori

 Nu mi-au placut niciodata incaperile banale in care nu vezi decat pereti albi, de aceea si-n a noastra casuta mi-am lasat amprenta cu, cateva stickere decorative: fluturasi care zboara linistiti pe un perete in a noastra camera, prin bucatarie/baie flori si diferite alte chestii.

Urmatorul pas ar fi sa-mi iau un sticker imens in bucatarie cu un coffee quote ( nu va mira, nu? ) si unul pe hol cu un mesaj care sa ne reprezinte pe amandoi. Unul de genul:

Altceva ce mi-as mai dori in a noastra casa ar fi…. Un dressing, evident:

Sau macar ceva in care sa-mi „ascund” perechile de pantofi made by bro`, by Petra Shoes. Uite o idee interesanta de „palmare” :

Asa ceva, in mod cert, ar incanta-o si pe Irina mea care e la fel de innebunita dupa pantofi, pantofiori, balerini, sandale, sandalute, tocuri, toculete s.a . Mi-ar mai trebui si ceva pentru gentile mele care sunt in nr.de 9 si am mai pus ochii pe inca doua deci vor fi 11. Sunt putine, comparativ cu ceea ce au alte domnisoare!

De as sta la casa m-as vedea lenevind pe un astfel de hamac:

Sau…. Ceva mai original:

Mi-as mai decora in acest moment si biroul cu ceva ce-as imparti si cu voi:

In fine, in mare cam asta mi-as dori eu in viitoare noastra (incapatoare sper!) casa. Voi la ce visati pentru casuta voastra?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Ana Q. spune:

  Noi ne gandim serios sa ne luam cu chirie o casa prin Pipera (evident sa impartim cu altii camerele ca altfel ne-ar cocosa chiria la propriu big grin) si sa ne luam hamac, foisor si un pui de labrador si o matza pufoasa. Oh da, that`s a dream!

  • addicted spune:

   Vai cat de bine suna asta. big grin Sper sa reusiti sa faceti asta!
   Noi speram ca anul viitor sa ne luam un apt.cu 2 camere si atunci sa vina si catelul, beagle ne dorim! big grin Cand mi-e dor de levenit in hamac am sa vin la voi. laughing

 2. Ioly spune:

  Iau o prajiturica si ma bag in hamacul tau. big grinbig grinbig grin

 3. Alexandra spune:

  Un hamac ca acela îmi doresc şi eu. big grin Dar nu aş avea unde să-l pun…. poate pe balcon!laughing

 4. NightOn spune:

  N-ai gusturi rele, madame. Îmi face cu ochiul hamacul.

 5. Anonim spune:

  Hamacul
  Il vreau si eu dar nu am unde il cocot. laughing

 6. creve spune:

  Deja ți-ai lăsat gândurile să zboare prea departe laughing) Stickere vreau să pun și eu prin casă, dar trebuie să mai fac ceva pregătiri big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *