Depeche Mode – Un concert de nota 10+

 Sar pentru intro, sar peste entuziasm, sar si peste faptul ca inca-mi simt fiecare firicel de par din cap ridicat si trec direct la faptul ca aseara Depeche Mode a facut un show de milioane pe Arena Nationala! A fost prima data cand i-am vazut si, recunosc, nu ma asteptam sa fie asa. Intre anii 2003-2005 ma numaram printre fani, apoi… usor, usor am inceput sa nu-i mai ascult iar acum mi-am adus aminte de ce imi placeau atunci atat de mult.

Aseara nu era om care sa nu se miste ( sa sara sau sa iti bage degetele in ochi ) pe ritmurile melodiilor lor, melodii vechi dar nu invechite, pe care toti cred ca le stim: Enjoy the Silence, Personal Jesus, HeavenJust Can’t Get Enough , People are people , Precious.

Da, toti sunt fermecati de Dave, solistul trupei, eu am fost, sunt si raman fermecata de…. chitarist.  Martin Gore, oh…. omul asta canta intr-un mare fel si el este cel care a compus si versurile legendarelor piese : Enjoy the Silence, Personal Jeasus, I Feel you. Aseara a interpretat IMPECABIL melodiile: “Home” , “Higher Love” si “When the Body Speaks”, si ne-a cucerit iremediabil cu vocea sa. Acelasi lucru, in mod cert, il poate spune si Roxana, mandra cu, care m-am simtit grozav de bine aseara si care mi-a purtat frumos de grija pentru ca mi-s un pisoi kinder.

YouTube Preview Image

In fine, am fost incantata de tot ce am vazut si am auzit la concertul Depeche Mode. In mod clar zilele acesta toti vor fi in mood-ul Depeche Mode dar se vor potoli apele.

Am fost multi si cu totii am plecat de pe stadion cu un zambet larg pe fata si cu amintirea unei seri absolut fantastice petrecute alaturi de Depeche Mode.

Si…. multumesc Cosmote pentru bilete.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Mihaela says:

  Ma bucur ca te-ai simtit bine!
  Si un coleg de-al nostru a fost la concert, se intoarce maine la lucru si astept si de la el impresii. happy

 2. Mihai says:

  Cat de invidiez tu fata tuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Am crescut cu ei pentru ca sunt mai batranel decat tine tongue
  Felicitari ca ai avut prijelul de a merge

 3. Anonymous says:

  Vaaailiiiereiii ,mai bine nu ma uitam!crying

 4. Rox says:

  pisoooooi! acum l-am vazut laughing a fost prea tare concertul cu pricina! si m-am sesizat singura ca ranjeam ca una de 5 ani scapata in bonbonarie laughing si pentru asta voua am sa va multumesc! stiu ca experienta a fost unica si de vis, insa sper sa mai adaugam si altele de genul la palmares kiss plus ca nu putea sa n-am grija de tine, avand in vedere vehementa consortului la predare primire laughing)

 5. Rox says:

  scaunele de pescuit! sau belet la loja laughing)

 6. Loryloo says:

  Vai, ce va invidiez fetelor!!! Si pentru concert si pentru intalnirea voastra sad
  kiss kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published.