Facebook-ul e pentru toti?

Vazusem de curand la Mixy un articol ce m-a facut sa stau in dubii. Nu va speriati, nu e nimic de jale, doar ca nu stiam daca sa rad sau sa plang!

Intrebarea de la final m-a facut sa ma gandesc ca Facebook-ul, ca si hi5-ul,  este pentru toti, din pacate, INSA nu toti ar trebui sa „beneficieze” de el.

Ar trebui ca inainte de a-ti aproba contul, cei de la Facebook sa iti trimita un test de inteligenta, gramatica s.a  . Prin felul acesta ne-am scuti de cei care posteaza poze cu luxoasele lor masini dar nu sunt capabili sa lege doua fraze, de cei carora le este lene sa foloseasca cratima, de cei care se lauda la ordinea zilei cu agrafa primita, de cei care fac poza la mustar, sticla de suc din frigider, de cei care isi povestesc dramele S.F si cei care spun ca sunt pe o plaja in Malibu cand de fapt stau tolaniti in pat.

Gradina Facebook-ului ar fi vesela, mai aerisita si mai…  „verde” fara anumite specimene!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Anonim spune:

  Ai dreptate dar nu ai ce face.

 2. javra spune:

  Ai dreptate, dar ar fi trebuit să facă asta inclusiv cu selecţia lor de personal. Cei de la Facebook sunt agramaţi. Şi dacă eşti agramat şi nu ţi-ai dat seama până acum, ai un IQ sub 70. Pe deasupra, îmi par şi misogini. Când vreo fată vrea să se împrietenească cu mine, Facebook îmi scrie: cutărică vrea să fiţi prietene. Adică, vezi Doamne, Javra nu poate fi decât femeie. Nu mai spun că însăşi această formulare cu împrieteneala e făcută pentru copii care nu şi-au luat buletinul. Şi, nu în ultimul rând, dacă lor li se pare că dacă într-o poză apare un sân dezgolit, e pornografie şi ar vrea să-i pună sutien şi unei statui. Alt motiv de a crede că le lipseşte inteligenţa. Şi dă-ţi seama cam cum scriu ăştia în engleză, dacă în romană sunt catastrofe. Păi râd englezii ţinându-se de burtă!

  • addicted spune:

   Ai zice ca englezii rad de se tin de burta, cei destepti o fac pentru ca vad greselile insa si englezii au agramatii lor care nu se prind cand strainii le stalcesc limba.

 3. javra spune:

  Desigur, „într-o”, nu vreau să se creadă că sunt de la Facebook.
  Fă tu corectura de riguare. Mulţumesc!

 4. Mihai spune:

  La munca, cu ei rolling on the floor))

 5. creve spune:

  nu uita că mama prostiei e mereu gravidă și naște tripleți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *