Aberatii astrologice: Horoscopul biblic ??

Da oameni buni, din nou dau peste niste aberatiile astrologice  ce imi zapacesc mintea!!!  Vai, necunoscute sunt caile astrologiei…

Pentru ca nu imi sta in fire sa fiu egoista m-am gandit sa impart si cu voi aceste aberatii. Inainte de asta, stiai ca fiecare zodie are propriul ei Sfant care o vegheaza zi si noapte???

Berbec – Sfantul Apostol Petru
Apostolul Simon Petru este asemanat cu zodia berbecului. Asemeni unui berbec veritabil, Apostolul Petru era o fire impulsiva, dar reusea sa se impuna prin simpla prezenta datorita calitatilor de lider. Ne este cunoscut faptul ca Apostolul Petru a fost imputernicit de catre Dumnezeu pentru a decide cine intra sau nu pe portile Raiului. Ca atare, berbecul este o fire autoritara, care se aprinde repede.

Taur – Sfantul Apostol Simon Zilotul
In Biblie, Sfantul Apostol Simon Zilotul, mai este cunoscut si ca Apostolul Simon Canaanitul, o personalitate increzatoare in propriile forte. Este un simbol al determinarii si al entuziasmului. De asemenea, Apostolul Simon este un personaj care pune accent foarte mare pe partea materiala. Prefera confortul material si este o fire foarte incapatanata.

Gemeni – Sfantul Apostol Iacob
Dintre cei 12 Apostoli, Iacob ( cel Tanar, fiul lui Alfreu ) reprezinta tipul intelectualului. Chiar daca era un intelectual si avea o abilitate extraordinara de a-si expune ideile, Apostolul Iacob era instabil, nestatornic si schimbator. Gemenii dau dovada de o energie inepuizabila, sunt inventivi si spontani.

Rac – Sfantul Apostol Andrei
Sfantul Andrei, cunoscut la noi si ca ocrotitorul Romaniei, este un familist convins, un pacifist ce prefera linistea. Este dependent de casa si de familie, este sensibil, linistit si predispus la meditatie. Este in stare de orice pentru cei dragi, fiind in acelasi timp si o fire fidela. Daca ei nevoie de o persoana care sa te inteleaga, nativul din zoia racului este cea mai potrivita persoana.

Leu – Sfantul Apostol Ioan
Prezenta leului este de fiecare data remarcabila, la fel ca si a Sfantului Apostol Ioan. Era un bun orator si se simtea in largul lui atunci cand era in centrul atentiei. Cu o personalitate puternica, prea aspru uneori, incerca sa-i convinga pe ceilalti de ideile sale. Cu toate acestea, era o personalitate generoasa, iubitoare si respectata de catre cei din jur.

Fecioara – Sfantul Apostol Filip
Apostolul Filip este prin definitie tipologia omului precaut, profund si calculat. Se pricepe de minune sa isi organizeze activitatile pana la cel mai mic detaliu. Asemeni Apostolului, fecioarele sunt persoane meticuloase, rabdatoare. Sunt atente la detalii, devenind astfel perfectioniste. Au tendinta de a-i critica pe cei din jur, ajungand sa se critice si singure de cele mai multe ori.

Continuarea

Mh, ce spuneti?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Axlandra spune:

    Da fix asta mai lipsea în astrologie…batting eyelashes)

  2. ioly spune:

    Mdeah, asta chiar nu stiam si nici nu credeam ca exista. laughing))))

  3. Mihai spune:

    Ce aberatii Hristoase!!!!oh go on

  4. se leaga de orice chestie si oups a mai aparut ceva nou laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *