Parfum pentru slabit

 Uite ca am aflat-o si pe asta, a aparut un parfum pentru slabit! Chipurile, acest parfum pentru slabit contine arome ce stimuleaza metabolismul si elimina pofta de mancare, numai bine/bun pentru gurmanzi, nu?

Parfumul, lansat in Marea Britanie, se numeste Diet Slimming Perfume, costa 24,99 lire sterline si contine arome precum cea de alge marine si cele ale unor ierburi care elimina pofta de mancare, avend un parfum citric ce ofera o senzatie fresh de prospetime.

” Este un parfum nou fantastic pentru persoanele care urmeaza o dieta si doresc sa piarda in greutate inainte sa renunte la haine pentru plaja. Este complet natural si beneficiile lui sunt incredibile, de la imbunatatirea circulatiei sangvine pana la stimularea sistemului imunitar, fiind un antioxidant care ajuta la detoxifierea organismului”. – Vee Koppelman, fondatorul site-ului de produse cosmetice si de infrumusetare VZ Hair and Glamour . 

Hai sa o lasam balta cu aberatiile de acest gen, e clar si logic un singur lucru, cheia pentru a slabi frumos si pe termen lung este adoptarea unui stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata si (daca se poate) multa miscare!

sursa:  dailymail.co.uk


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Anonymous says:

    Toti grasunii sa se ingramadeasca sa il cumpere dupa ce mananca la Mc laughing))

  2. Mihai says:

    Il vreau si eu rolling on the floor)

  3. Mihai says:

    Zic si eu ca mihai de mai sus, VREAU SI EU!!! laughing)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.