Cum e femeia…

 Nu conteaza cum e femeia! Nu conteaza cat de bogata sau de saraca e femeia, cat de norocoasa sau de ghinionista e ea, cat de frumoasă sau mai putin aratoasa, cat de talentata sau lipsita de pricepere e, daca invata sa isi daruiască iubirea, total, sincer si dezinteresat, e perfect/a!

Femeia perfecta este femeia care iti creeaza o stare de bine, indiferent de loc si de situatie.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Dan spune:

  Femeia, ceva fara de care barbatul nu poate trai. big grin

 2. Alin spune:

  Da, iar femeia perfecta NU EXISTA ! Exista doar CURVE PE FACEBOOK. Atata si nimic mai mult.

  • addicted spune:

   Perfectiune nu exista in nimic. Exista si curve pe Facebook, exista si tipe ok, cum exista si mari smecherasi ce fac si dreg si baieti ok! Sa nu generalizam, repet.

   • Alin spune:

    Ok, si unde-s alea ca-lumea ? Eu oriunde am cautat, am gasit doar din alea caora le lipsea vreo doaga, sau care aveau alta p… , doar ca voiau sa incerce inca una.

    • addicted spune:

     Poate ai dat de una sau doua in trecut dar erai tu cel nehotarat si/sau nemultumit si le-ai dat cu piciorul intr-un fel sau altul?
     Nu cred ca toate femeile cu care ai intrat in contact sunt asa cum spui si ca tu esti si ai fost un sfant si n-ai dat cu piciorul unor femei ce-ar fi putut fi ok pt tine!? happy

     • Alin spune:

      Nu. Erau ori crizate, ori nebune, ori nesimtite, ori cu 2 fete, ori mincinoase, ori tampite. Cateodata, erau chiar si toate astea deodata !

      Deh, ce sa-i faci, asa-i omul care nu e nascut din dragoste, ci din…”santaj”…nu are niciodata noroc in viata, la nimic… Nici la femei, nici la bani, nici la sanatate…. Sinuciderea e cea mai buna solutie….

 3. Alin spune:

  Poftim inca unul, am recunoscut masina, am impresia ca e de undeva din comuna mea sau din apropiere :

  http://www.facebou.ro/2013/facebou-cat/un-cur-de-maramures/

  • addicted spune:

   Nu mai vreau exemple din astea, le vad si eu pe strada, in jurul meu, peste tot asa cum vad si persoane ok. Si altceva personal nu mai ce sa zic! Sper sa gasesti intr-un final ceea ce cauti.

   • Alin spune:

    Da, sigur….. Toate sunt ca cele 3 din imagini, si tu ma mai iei la misto cu sa gasesc una normala…nu-s sanse, nu exista asa ceva, asa cum nici dinozauri nu exista

    • addicted spune:

     Nu te iau la misto. happy E doar ceea ce sper pentru tine si atat dar daca tu esti ferm convins ca nu vei gasi chiar nu am ce zice.

     • Alin spune:

      Tu degeaba speri, cand in Romania nu exista decat maimute materialiste. E vorba de statistica pura. Cand 99 % sunt curve, iar 1 % normale, iar eu nu am ocazia sa cunosc nici macar 1 % din cele ! % normale, atunci ce rezulta de aici ?! 1 sansa la cateva miliarde de a gasi una normala… Matematica ma infrange, nu am cum sa visez degeaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *