MEDAS, o clinica de care e bine sa te feresti!

 Pentru prima data de cand suntem in Bucuresti ne-am decis sa mergem la una din renumitele clinici, pentru consultatii si analize de rutina. Pana acum reuseam sa ajungem acasa pentru a le face deci aveam o grija in minus. In fine, dupa ce am auzit diferite pareri despre fiecare clinica in parte ne-am decis sa spunem da clinicii MEDAS, fiind si aproape de casa.

Dupa “frumoasa” consultatie (medic deloc rabdaror ba chiar expeditiv) am mers la receptie sa platim. Se stie, nu platesti pe loc ci mergi cu fisa la receptie si chiar ne gandeam ca daca esti roman fara obraz poti face dreapta imprejur si sa nu platesti. Ma rog, ajungem la receptie, asteptam pentru ca domnita nu avea sa ne dea rest; intr-un final gaseste rest, primim bonul si plecam cu gandul ca vom reveni sa facem analizele necesare.

Totul ok pana seara, la aproape 10, cand prietenul meu primeste un telefon de la receptia clinicii. Mandra de la telefon fara nici o jena il ACUZA direct pe prietenul meu ca nu a platit.

” – Doamna, ma scuzati dar am platit!
– Nu ati platit ,si daca ati facut-o ,cum? Cash sau cu ,cardul?
– Cash si am si bonul,asteptati sa va citesc nr.bonului.
– NU ca nu ati platit!!!!!
– Doamna va rog frumos. V-am dat 200 RON si mi-ati dat inapoi 90 RON si repet, AM BONUL, de ce nu vreti sa va spun nr.si ma acuzati??
– A da, asa e.”

Si a inchis subit telefonul, fara scuze,fara nimic!!! Am ramas amandoi, cum se spune pe romaneste, prosti! Cata lipsa de profesionalism si cata nesimtire… Cum sa acuzi direct asa, cum sa nu accepti sa ti se spuna nr.bonului si sa CONTINUI sa acuzi?? Si daca pierdeam bonul ce se intampla?

Pentru noi acest incident a fost de ajuns si clar NU vom mai apela niciodata la serviciile clinicii MEDAS iar daca voi aveti de gand sa faceti asta PASTRATI BONUL pentru a nu avea apoi probleme cu ei.

Voi ati avut astfel de experiente?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 42 Comments
  1. Aura Bucuresti says:

    Pacient internat ptr o interventie , la o sapt nu a aflat inca ce i s-a facut , medicul i-a luat 2000 de euro si a disparut apoi , nu a venit la patul pacientului nici macar un minut , la externare fise de externare fara nume de medic , fara vreo parafa ……..nimic !!!!! Incredibil !!!!!!!!!!!! Alimentatie ca la cersetori , dupa ce s-a platit suma de 380 / zi. 130 de mil , bani vechi si nu stie pacientul nimic , ce i s-a facut , ce i-au gasit acolo , in urma interventiei chirurgicale . La externare , cand sa-mi factureze cazarea , hrana , medicatia , mi-au spus ca a cazut sistemul si nu au cum sa-mi dea chitanta . Dr Lucan – sub orice critica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.