MEDAS, o clinica de care e bine sa te feresti!

 Pentru prima data de cand suntem in Bucuresti ne-am decis sa mergem la una din renumitele clinici, Clinica MEDAS UNIRII pentru consultatii si analize de rutina. Pana acum reuseam sa ajungem acasa pentru a le face deci aveam o grija in minus. In fine, dupa ce am auzit diferite pareri despre fiecare clinica in parte ne-am decis sa spunem da clinicii MEDAS, fiind si aproape de casa.

Dupa “frumoasa” consultatie (medic deloc rabdaror ba chiar expeditiv) am mers la receptie sa platim. Se stie, nu platesti pe loc ci mergi cu fisa la receptie si chiar ne gandeam ca daca esti roman fara obraz poti face dreapta imprejur si sa nu platesti. Ma rog, ajungem la receptie, asteptam pentru ca domnita nu avea sa ne dea rest; intr-un final gaseste rest, primim bonul si plecam cu gandul ca vom reveni sa facem analizele necesare.

Totul ok pana seara, la aproape 10, cand prietenul meu primeste un telefon de la receptia clinicii. Mandra de la telefon fara nici o jena il ACUZA direct pe prietenul meu ca nu a platit.

” – Doamna, ma scuzati dar am platit!
– Nu ati platit ,si daca ati facut-o ,cum? Cash sau cu ,cardul?
– Cash si am si bonul,asteptati sa va citesc nr.bonului.
– NU, ca nu ati platit!!!!!
– Doamna va rog frumos. V-am dat 200 RON si mi-ati dat inapoi 90 RON si repet, AM BONUL, de ce nu vreti sa va spun nr.si ma acuzati??
– A da, asa e.”

Si a inchis subit telefonul, fara scuze,fara nimic!!! Am ramas amandoi, cum se spune pe romaneste, prosti! Cata lipsa de profesionalism si cata nesimtire… Cum sa acuzi direct asa, cum sa nu accepti sa ti se spuna nr.bonului si sa CONTINUI sa acuzi?? Si daca pierdeam bonul ce se intampla?

Pentru noi acest incident a fost de ajuns si clar NU vom mai apela niciodata la serviciile clinicii MEDAS iar daca voi aveti de gand sa faceti asta PASTRATI BONUL pentru a nu avea apoi probleme cu ei.

Voi ati avut astfel de experiente?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 47 Comments
  1. Aura Bucuresti says:

    Pacient internat ptr o interventie , la o sapt nu a aflat inca ce i s-a facut , medicul i-a luat 2000 de euro si a disparut apoi , nu a venit la patul pacientului nici macar un minut , la externare fise de externare fara nume de medic , fara vreo parafa ……..nimic !!!!! Incredibil !!!!!!!!!!!! Alimentatie ca la cersetori , dupa ce s-a platit suma de 380 / zi. 130 de mil , bani vechi si nu stie pacientul nimic , ce i s-a facut , ce i-au gasit acolo , in urma interventiei chirurgicale . La externare , cand sa-mi factureze cazarea , hrana , medicatia , mi-au spus ca a cazut sistemul si nu au cum sa-mi dea chitanta . Dr Lucan – sub orice critica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. x says:

    ltima experienta din clinica Medas profesional din Bulevardul Elisabeta m-a facut sa renunt pentru totdeauna la serviciile acestei clinici.
    Doctorii nu dau doi bani pe tine, la fel si personalul de la receptie.
    A trebuit sa astept 4 saptamani sa primesc rezultatul analizelor medicale si nici acelea complete deoarece persoana de la receptie a uitat sa inregistreze o analiza, deci nu mi s-a facut.. dar nu a uitat sa-si insuseasca diferenta de 4 lei de la 10 lei cat i-am dat- cica nu avea sa-mi dea rest.. (deoarece acum trebuie sa platesti 6 lei pt VSH). Dr endocrinolog Florea desi nu avea niciun pacient a refuzat categoric sa ma primeasca (i-am cerut doar 5minute sa-si dea cu parerea asupra rezultatului analizelor). A preferat sa-si bea cafeaua desi in cele 30 minute cat am asteptat in fata cabinetului ei nu a intrat niciun pacient..Nu mai vorbesc ca la prima consultatie (daca o pot numi astfel o chestie de 10 minute)mi-a recomandat sa fac f putine analize nici macar ATPO! Mai e pe acolo si un asa zis asistent sef cauia daca i te adresezi te pune imediat la punct urland la tine.. Sper sa nu aveti niciodata nevoie de serviciile acestei clinici!

  3. Marius says:

    NU RECOMAND ACEASTA CLINICA, FURA LA ANALIZELE DE PE BILETUL DE TRIMITERE, ASTEPTI 1 LUNA PANA VEZI REZULTATELE!!!! GROAZNIC!!!!! NU RECOMAND!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.