Vremuri de odinioara

 Sunt unele amintiri ce ma tin captiva intr-o zona de trecut. Nu va ganditi ca nu-mi vad de prezent si nu-mi cladesc un viitor, ci doar uneori devin si eu nostalgica (dar si romantica) si ma leg de vremurile de odinioara!

Stiu ca daca scot de la naftalina anumite amintiri, anumite evenimente si esecuri nu este tocmai ok si gandul vremurilor de odinioara nu este neaparat benefic dar ma ambitioneaza ma vreau mai multe in viitor. Nu am sters cu buretele trecutul, nici nu am de ce sa o fac pentru c-am invatat multe dar fac un efort sa nu ma mai intorc prea des acolo ca sa pot trece la etapele urmatoare.

Cat de dese sunt momentele cand va intoarceti la “tot ce a fost”?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. MissBodescu says:

  foarte rar, spre deloc…

  • addicted says:

   Si consideri ca e bine sau ….?

  • Manuchehr says:

   care erau bomboanele alea “banana”? Eu nu mi le amtesnic!@Delia nici eu nu am fumat tigari Carpati dar mi le amtesnic pentru ca ma trimiteam bunicul meu sa ii tot iau numai tigari din alea. laughing Acum mi am amintit de ciocolata aia Africana? e mai recent aparuta… dar mai exista oare?!

 2. Ruxandra says:

  tot mai rar…

 3. depinde despre ce e vorba, la unele fara sa vreau, la altele e o placere si are legatura cu prezentul happy

  • addicted says:

   De cele placute cred ca e cel mai bine sa ne aducem aminte zilnic si de cele rele din ce in ce mai rar spre deloc pentru ca ne pot umbri prezentul.

 4. ana says:

  Incerc pe cat posibil sa nu o mai fac dar sunt prea prinsa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.