Poveste cu talc – Cheile

Un barbat a mers intr-o seara la un bar si a parcat masina langa trotuar. A intrat in bar, a baut cateva pahare si dupa cateva ore a plecat. Indreptandu-se spre masina, s-a cautat in haina si in buzunarele pantalonilor dupa chei, dar nu le gasea, asa ca a inceput sa se uite in jurul masinii si pe trotuar. 

Un politist l-a observat, s-a dus spre el si l-a intrebat ce face, la care barbatul i-a raspuns ca isi cauta cheile pe care le pierduse. Fiind un politist foarte prietenos, acesta s-a oferit sa il ajute, si cei doi au continuat sa caute cheile pierdute.

Nu dupa mult timp, negasind cheile, politistul l-a intrebat pe barbat daca era sigur ca isi pierduse cheile in acel loc. Barbatul a raspuns ca nu isi pierduse cheile langa masina, ci in tufisuri, aflate la oarecare distanta de acolo.

Politistul a fost surprins si s-a infuriat auzind asta, deoarece pierduse timp cautand cheile. “Atunci de ce le cautam aici?”, a intrebat politistul, iar barbatul i-a raspuns: “Pentru ca aici e mai multa lumina!”.

Tu unde cauti cheile acelor usi, care stau inchise de prea multa vreme?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Anca spune:

    Mai ai povesti din astea? Imi plac happy

  2. zdwub spune:

    Defapt incerc sa nu le mai caut deloc…ceea ce e mai greu decat sa le caut in zadar in locul cu luminozitatea mai mare

  3. Anonim spune:

    Sub pres. happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *