Gelozia, sentiment util sau distructiv?

Cum priviti voi acest sentiment numit “gelozie”? Considerati gelozia utila sau distructiva?

Mie gelozia ( ma refer la cea exagerata care duce spre posesivitate ) mi se pare un sentiment total inutil şi distructiv. Gelozia (exagerata, repet! ) denota lipsa de incredere si, daca nu ai incredere in ceea ce spune sau ce face partenerul, cred ca poti sa-ti iei “la revedere” de la normalitate in cadrul relatiei.

Spuneti-mi, pentru ca nu inteleg, de ce sa-ti incarci mintea si sufletul cu asa ceva cand poti foarte simplu sa traiesti doar cu iubirea si cu momentul prezent?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Dan says:

  Distructiv cand e degeaba, din cacaturi si fara sa ti se dea motive. Am vazut barbati si femei orbite de gelozia, barbait care nu le dau voie femeilor sa aiba prieteni baieti si femei care nu le dau voie barbatilor sa aiba prietene. E stupid

  • addicted says:

   Am vazut si eu si imi este la fel de greu sa inteleg de ce sunt asa daca cel de langa ei nu le dau motive sa fie!? Toti avem prieteni si fete si baieti, atata timp cat totul e in linia bunului simt nu vad care e problema?

 2. Cu siguranta nu e util indiferent de situatie, insa cu unii oameni nu putem sta.

 3. how to use raspberry ketone says:

  Whenever I go on my computer after a few minutes (I’d say about 5) it just restarts for some reason. I’ve tried to restore my computer but can’t because it will restart before it finishes. How can i stop the restarting or reatore my computer when this is happening Someone please help.

 4. dfghj says:

  bai nene cum poti sa vezi asa…gelozia exista doar unde este iubire…cum a murit …a disparut si ea

Leave a Reply

Your email address will not be published.