Complexele barbatilor

Toti avem complexe, barbatii nu sunt scuti de ele. Iata care sunt complexele barbatilor legate de starea financiara, de aspectul fizic etc., toate in functie de zodia lor:

Berbec

Barbatul Berbec nu pare genul care sa aiba complexe si chiar asa este in mare parte. Ii place sa-si traiasca viata fara sa-i pese de parerea altora legata de fizicul lui sau de actiunile lui. Daca exista ceva care sa-l complexeze, aceea este cariera. Mereu i se pare ca nu a realizat suficiente si cam asa e, fiindca in general este prea ocupat cu distractia ca sa se mai gandeasca la profesie.

Taur

Desi este atat de calm si impasibil, Taurul are destule complexe. Pare ca nu se sinchiseste de nimic, dar de fapt, e mereu muncit de ganduri, chiar daca nu o arata. Il complexeaza oamenii puternici, energici si si-ar dori sa fie ca ei, doar ca niciodata nu reuseste sa se mobilizeze. Ar vrea sa fie mai energic si mai activ, dar lenea e prea mare.

Gemeni

Toata lumea il crede un mare cuceritor, dar de fapt e destul de timid in prezenta femeilor pe care le place. Asa se face ca barbatul Gemeni, care flirteaza cu toata lumea nu are o experienta sexuala si sentimentala prea bogata, iar asta il complexeaza. I se pare ca toti ceilalti barbati sunt mai priceputi si mai descurcareti decat el cand vine vorba de femei.

Rac

Racul este unul din cei mai complexati barbati ai zodiacului. Il complexeaza aspectul lui fizic, in special inaltimea mica spre medie, il complexeaza cultura generala destul de limitata, dar si multe alte lucruri. Multitudinea de complexe ii creaza o lipsa de incredere in sine care il face un om dificil in relatiile sentimentale. Se agata cu disperare de iubita lui si mereu se simte inselat.

Leu

Chiar daca pare sigur pe el, Leul are si el multe complexe – poate de aceea ii place atat de mult sa fie laudat. Multe complexe sunt legate de fizicul lui – in general, barbatii din Leu arata foarte bine, dar ei isi gasesc tot felul de defecte care ajung sa-i obsedeze. Altele sunt legate d eperformantele sexuale fiindca mereu crede ca e loc de mai bine.

Fecioara

Barbatul Fecioara nu prea isi pierde timpul cu complexele. E constient de defectele lui, dar nu le acorda prea multa atentie. In schimb, defectele altora ii ar imediat in ochi. Daca are unele complexe, acestea sunt legate de cariera lui si de situatia financiara. Ar vrea sa fie mai puternic si mai bine vazut, lucru care nu prea e posibil decat dupa o anumita varsta.

Balanta

Barbatul din Balanta nu prea stie ce sunt complexele. Isi descopera si el, ca noi toti, tot felul de defecte, dar acestea il preocupa maxim catvea zile, apoi le uita. Problemele lui sunt legate in general de lipsa talentelor artistice. O Balanta care nu canta la un instrument, nu picteaza sau nu scrie frumos va considera ca are un defect major.

Scorpion

Scorpionului ii place sa-si traiasca viata si nu are timp de complexe. Pentru el nu conteaza aspectul fizic – nici al lui, nici al altora – nu conteaza banii sau pozitia sociala si nici experienta sentimentala. Pentru el altele sunt lucrurile importante. Daca are parte de iubire, daca face ce ii place, are un acoperis deasupra capului si suficienti bani sa-si cumpere mancare el se considera un om “complet”.

Sagetator

Sagetatorul nu prea are complexe, dar putinele care apar de-a lungul vietii sunt legate de relatiile lui femeile. Este destul de timid, chiar daca nu pare si si-ar dori o personalitate mai puternica prin care sa poata cuceri pe loc femeile. De fapt, are destul suces la sexul opus, dar el si-ar dori mai mult.

Capricorn

Pe cat de puternic si calm pare, pe atat de sensibil si muncit de ganduri e. Complexele ajung sa-i creeze stari de anxietate si un stres enorm. La barbati, acestea sunt legate de fizic, dar mai ales de statutul social. Sunt foarte ambitiosi si isi doresc mult pentru ei, iar cand nu reusesc sa ajunga unde isi doresc sufera cu adevarat.

Varsator

Varsatorul nu are complexe, ci doar unele regrete. Nu isi bate capul prea mult cu lucrurile pe care nu le poate schimba, cum ar fi spectul fizic sau firea lui. In schimb, isi face griji pentru actiunile lui si felul cum ii afecteaza pe cei din jur. Insa nici nu face nimic ca sa-si corecteze greselile.

Pesti

Atat barbatii cat si femeile din zodia Pestilor au multe complexe, ceea ce ii face parteneri de cuplu dificili. Complexele lor sunt legate mai ales de fizic si de relatiile cu sexul opus. Orice barbat din Pesti este nemultumit de performantele sexuale si de marimea penisului, chiar daca nu a primit niciodata “reclamatii”. De aceea sunt total lipsiti de incredere in sine si foarte gelosi.

Care sunt marele voastre complexe?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Marin says:

    Eu nu am complexe legat de statut social, nu vreau nicio functie; m-as comporta ca un tiran laughing Cat despre fizic, sunt suficient de urat ca sa nu am timp de complexe tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.