Horoscop: Idei preconcepute

Fiecare dintre noi (femeile zic) are fixurile sale si anumite idei preconcepute, ar fi stupid si ipocrit sa nu recunoastem… Daca inca nu ti le-ai descoperit iata care sunt  toanele si ideile preconcepute ale fiecarei zodii:

Berbec. Simte ca timpul nu ii ajunge niciodata pentru cate si-a propus sa faca, pentru ca nu vrea ca cineva sa fie mai bun ca ea. Nu ar suporta sa se aminteasca despre ea ca fiind pe locul doi.

Femeia din zodia Taur este obsedata de siguranta, asa ca ideea ei preconceputa de baza este sa mentina un echilibru intre toate sectoarele vietii ei.

Gemeni. Telul ei de baza, care poate fi doar o idee preconceputa gresita, este sa nu stea aproape de oamenii de la care crede ca nu are nimic de invatat.

Femeia Rac este foarte precauta si nu incearca prea des lucruri noi sau riscante. Daca nu stie din start ca rezultatul va fi unul bun, atunci ea renunta sa faca acel lucru.

Nativa din Leu uraste de moarte sa nu fie in centrul atentiei si sa stea intr-un con de umbra. Nu suporta sa ramana singura, considerand acest lucru o rusine pentru care ar fi singura vinovata.

Nativa din Fecioara catalogheaza omul dupa principiile ei de baza. Stilul ei perfectionist si ideile ei fixiste sunt innascute si nu poate trai fara ele.

Nativa din Balanta este obsedata de egalitate si nu suporta cand vede ceva nedrept. Din acest motiv, femeia din aceasta zodie cauta intotdeauna sa se faca dreptate.

Femeia Scorpion este foarte dificila in relatiile cu oamenii, si asta doar din cauza faptului ca este foarte exigenta cu cei din jur. Toate acestea sunt rezultatele exigentei asupra propriei persoane.

Nativa din Sagetator nu vorbeste decat cu cei care ii seamana. Are un usor aer superior si catalogheaza oamenii dupa statutul lor social.

Femeia din Capricorn vrea sa controleze tot. Atunci cand ceva nu iese asa cum isi doreste, indeparteaza foarte usor acele persoane care indraznesc sa castige teren in fata ei.

Nativa din Varsator are intodeauna tendinta de a se contrazice si isi schimba opinia in functie de persoana cu care discuta.

Pesti. Ideea preconceputa care o urmareste la tot pasul este ca cei din jurul ei vor sa ii puna piedici, de aceea refuza atunci cand i se ofera ajutorul.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Cata spune:

    Bine zis la balanta. happy

  2. Mi se potriveste perfect, eu fiind Taur.

  3. Max Peter spune:

    Culmea e că se potriveşte!

  4. bubu spune:

    Yeap.Se potriveste la balanta.Egalitate si dreptate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *