Pamflet: Sotul se intoarce acasa de la munca…

Sotul se intoarce de la munca si isi gaseste sotia in pat cu un tinerel. Suparat, sotul incepe sa tipe, sa arunce lucruri si vrea sa puna mana pe sotia infidela. Aceasta insa ii spune:

– Inainte de a face o nebunie te rog sa asculti cum de s-a putut intampla asa ceva… Pe cand ma intorceam acasa l-am vazut pe acest tinerel amarat si mort de foame. L-am adus acasa si i-am dat mancarea pe care ti-o pregatisem si pe care n-ai mancat-o fiindca te-ai dus la masa cu prietenii tai. Am vazut ca era descult si i-am dat pantofii tai noi pe care nu i-ai purtat fiindca erau cadou de la mama mea. Am vazut si ca ii era frig si i-am dat puloverul pe care ti-l facusem cadou de ziua ta si pe care nu-l porti fiindca nu se potriveste cu stilul tau de viata. Pantalonii lui erau rupti asa ca i-am dat jeansii tai buni pe care nu ii porti fiindca nu te mai incap. Cand s-a schimbat i-am spus ca poate sa faca o baie si i-am dat spumantul pe care ti l-am adus de la Paris si pe care nu-l folosesti fiindca iti provoaca alergie. Si cand a iesit din baie tanarul m-a intrebat daca mai am ceva ce nu folosesti


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Dan says:

  Hai ca apicat bine de dimineata. rolling on the floor)))

 2. Anca says:

  Exceptional!
  La fix a picat acest articol
  Chiar merita si e mai mult decat un pamflet, este atat de actual
  Felicitari

 3. Bun…..Eu ii cam dau dreptate femeii, oare cate cupluri nu au aceleasi probleme?!

 4. Jorjette says:

  In unele cazuri se aplica perfect, numai ca nu chiar la acest nivel… Adevarul este ca cei la care li se potriveste, consider eu ca au uitat cine sunt ei cu adevarat.

 5. Jorjette says:

  Cam asa este. Dar ca in poveste de mai sus, apare cineva sa le reaminteasca…

Leave a Reply

Your email address will not be published.